reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
W którym dokładnie jesteś tyg ? Tez dziś byłam na USG i lekarz nie widział jeszcze pęcherzyka. (4+3)Mówił , że pozna go zobaczyć dopiero jak beta osiąga poziom około 1000 więc u Ciebie też jeszcze za wcześnie żeby coś dojrzeć
emoji846.png
Wychodzi 4tyg+4dni . Boje się strasznie ze to może ciąża pozamaciczna
W dniu miesiączki zrobiłam test ciążowy i były blade kreski a na kolejny dzień już grubsze wiec beta hcg wzrasta ale w czwartek zobaczymy czy prawidłowo. :)
Dziękuje dziewczyny za
Odpowiedz 😘

Oczywiście jak się położyłam.to spanie odeszło 🤦‍♀️ mam jakieś bóle podbrzusza. Taki pełny brzuch jak jakieś wzdęcie. To normalne? Panikuję już po tych dwóch poronieniach

Plus jest taki , że mdłości to podobno bardzo dobry znak chociaż wiadomo, że to nic przyjemnego...
Mnie tylko czasem trochę mdli ale to bardzo delikatnie
W poprzedniej ciąży która okazała się pustym jajem miałam ogromne mdłości, nie smakowała mi kawa a mięso śmierdziało. Także nie ma reguły, tak na prawdę tylko usg jest wiarygodne 🙂

Jestem już po wizycie, pęcherzyk jest na swoim miejscu i odpowiada 5 tygodniowi- 4+5 🙂 niestety nic więcej nie widać lekarz mówi ze to normalne w tym tygodniu i mam się pojawić za 2 tygodnie i to chyba będą najdłuższe 2 tygodnie w życiu

reklama
7tc (6+1), mdłości już dobry tydzień takie konkretne, do 15 z łóżka wstać ciężko. A od dzisiaj wymiotki, takie konkretne bo z pustego żołądka. Odrzuca mnie od jedzenia okropnie :(..

Do góry