U mnie wg apki 5+1ja dzisiaj według apki mam 5+6
reklama
Elena26
Zaangażowana w BB
U mnie jedna aplikacja pokazuje 5+0 a druga 5+1U mnie wg apki 5+1
Elena26
Zaangażowana w BB
Jasne, że... Pozytyw!Zobacz załącznik 1223638
Już sama.nie wiem no ale chyba pozytywny mimo że tak wcześnie
Korpely
Zaciekawiona BB
Mam tak samoU mnie wg apki 5+1
jjm86
Fanka BB :)
Kochana zrób betę. Masz możliwość jeszcze dziś?A mi z kolei wyszedł dziś negatywny test od 02.01 pozytywne testy,we wtorek beta 14.9,już zaczynałam się cieszyć i o..... Jutro idę na betę,ale boje się,że drugi raz z rzędu fasolka się wyprowadziła.....jestem załamana. Może są jakieś mikro szanse,że ten test był do dupy?
@Izz96 no i pięknie! Gratulacje
@sky_84 trzymam kciuki za wizytę , denerwujesz się?
@Agnieszka19m ja biorę rano clexane od pozytywnego testu (acard wieczorem), mam robić zastrzyki do 12 tc bez dnia przerwy. A wiedziałaś, że clexane są dla ciężarnych za darmo tak jak luteina? Za pierwszym razem lekarz mi tak wypisał, za drugim już tylko na refundację.
Kochana zrób betę. Masz możliwość jeszcze dziś?
@Izz96 no i pięknie! Gratulacje
@sky_84 trzymam kciuki za wizytę , denerwujesz się?
@Agnieszka19m ja biorę rano clexane od pozytywnego testu (acard wieczorem), mam robić zastrzyki do 12 tc bez dnia przerwy. A wiedziałaś, że clexane są dla ciężarnych za darmo tak jak luteina? Za pierwszym razem lekarz mi tak wypisał, za drugim już tylko na refundację.
Tak, niestety zaczęłam się stresować zupełnie się dzisiaj nie mogę skupić na pracy i w sumie niewiele zrobiłam, ale na szczęście wizytę mam jutro o 9ej, więc potem powinno już być lepiej
E
Ewka34
Gość
U mnie pozytywnie na wynik nawet nie czekałam bo sie od razu krecha pojawiła i to gruba, o tej godzinie z któregoś już tam moczu
U mnie pozytywnie na wynik nawet nie czekałam bo sie od razu krecha pojawiła [emoji23] i to gruba, o tej godzinie z któregoś już tam moczu [emoji23]
Gratulacje! Czyli jednak nie menopauza
E
Ewka34
Gość
Hyhy jednak nieGratulacje! Czyli jednak nie menopauza
reklama
PaulinaMalina91
Fanka BB :)
pomylka 4+6 miało byćja dzisiaj według apki mam 5+6