reklama
Gratuluje! A który tydzień u Ciebie? Ja idę jutro i pewnie bedzie taka sama sytuacjaJa już po wizycie, jest prawidłowo zagnieżdżony pęcherzyk w macicy, uff niestety jeszcze nic w środku nie widać, za tydzień mam przyjść i powinien być już widoczny zarodek ☺
Izz96
Fanka BB :)
Dziękuję i trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę Według aplikacji 5+4, a u Ciebie?Gratuluje! A który tydzień u Ciebie? Ja idę jutro i pewnie bedzie taka sama sytuacja
Izz96
Gratulacje! W takim razie razem z Tobą czekamy na wynik bety ☺Hej, witam się również i ja 3 testy pozytywne, od 3 dni. Dzisiaj byłam na becie, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i dotrwam z Wami do samego września
Dziękuję i trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę [emoji4] Według aplikacji 5+4, a u Ciebie?
Jutro będzie 5+6, wiec podobnie
Dziękuję Zapytam Was jeszcze przy okazji, bo jestem świeżakiem w tej kwestii, kiedy najlepiej udać się na 1 wizytę do ginekologa? Mam ustaloną pod koniec stycznia, wg aplikacji będzie to końcówka 7 tygodnia. Czy lepiej może zapisać się wcześniej?Gratulacje! W takim razie razem z Tobą czekamy na wynik bety ☺
Izz96
To moja pierwsza ciąża, więc tez jestem świeżakiem w tych sprawach Ja poszłam wcześniej, bo naczytalam się o ciążach pozamacicznych, więc chciałam mieć tylko pewnosc,ze pęcherzyk jest w macicy , ale chyba koniec 7 tygodnia jest okej, powinno być już wszystko widoczneDziękuję Zapytam Was jeszcze przy okazji, bo jestem świeżakiem w tej kwestii, kiedy najlepiej udać się na 1 wizytę do ginekologa? Mam ustaloną pod koniec stycznia, wg aplikacji będzie to końcówka 7 tygodnia. Czy lepiej może zapisać się wcześniej?
Agnieszka19m
IdealnieDziękuję Zapytam Was jeszcze przy okazji, bo jestem świeżakiem w tej kwestii, kiedy najlepiej udać się na 1 wizytę do ginekologa? Mam ustaloną pod koniec stycznia, wg aplikacji będzie to końcówka 7 tygodnia. Czy lepiej może zapisać się wcześniej?
Agnieszka19m
Bierze któraś clexane? Bo ja mam teraz brać, tylko nie wiem czy już lecieć po.recepte czy jednak odczekać do 6 tyg
reklama
Izz96
Ja biorę już od 3 dni. Hematolog przepisała mi już od początku dawkę profilaktyczną 0.4Bierze któraś clexane? Bo ja mam teraz brać, tylko nie wiem czy już lecieć po.recepte czy jednak odczekać do 6 tyg