reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Po czym rozpoznać cukrzycę ciążową?
Na tak wczesnym etapie ciężko. Ja mialam w pierwszej ciąży więc jestem w grupie ryzyka. Już w 6tyg wyszedł cukier na czczo dość wysoko. Dziś sprawdziłam z ciekawości bo mam glukometr w domu. A z samopoczucia to u mnie pojawiają się zawroty głowy bądź lodowate dłonie. Trzeba myśleć pozytywnie 😊😊

reklama
Ja bym zaczekala na wizyte. Ja w ogole nie robie bety. W zadne j ciazy nie robilam. Mam zamiar zapisac sie do swietnego ginekologa a w ogole to nie wiem czy nie zapisac sie do dwoch zeby badania robic na nfz.
Troche sie boje bo mam juz 35 lat. Czy ktoras z Was jest w podobnym wieku?
Ja skończyłam w grudniu 33 wiosny 😆😆

Cześć Dziewczyny,
Mnie tez termin wypada na 4.09. :) to moja druga ciąża, mam w domu synka z kwietnia 2019, może dlatego nie bardzo mam czas na dolegliwości ciążowe [emoji23] a tak serio to w pierwszej ciąży czułam się ok i mam nadzieje, że teraz tez tak będzie.
Aha-i za trzy tygodnie kończę 37 lat, wiec wyglada na to, że na razie jestem najstarsza :)

Cześć Dziewczyny,
Mnie tez termin wypada na 4.09. :) to moja druga ciąża, mam w domu synka z kwietnia 2019, może dlatego nie bardzo mam czas na dolegliwości ciążowe [emoji23] a tak serio to w pierwszej ciąży czułam się ok i mam nadzieje, że teraz tez tak będzie.
Aha-i za trzy tygodnie kończę 37 lat, wiec wyglada na to, że na razie jestem najstarsza :)
witam :)
Mi według aplikacji termin wypada na 10.09 (4+2)

reklama
Cześć Dziewczyny,
To mamy taki sam termin! :D pozdrawiam

Do góry