pasazerka12
Fanka BB :)
A co8+2 dziś
To za usg? Jakieś 3D?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co8+2 dziś
Super !Już po, fasolka ma 11 mm, serduszko bije 160, na razie wszystko dobrze
Ja wiecznie głodna jestem co dwie godziny muszę coś zjeść. A jak mam iść gdzieś na dłużej z domu to do torby chowam chociaż jakieś cukierkiA ja sobie zaplanowałam oponki na tłusty czwartek, a teraz jak was czytam to sobie takiego smaka narobiłam, że chyba zaraz zejdę do kuchni i zrobię chociaż z połowy porcji już dzisiaj Jestem ciągle głodna też tak macie? Najgorsze że co truche wymyślam z tym jedzeniem
Myślę, ze nie, sa kobiety ktore musza tak chodzić.Oo czyli jak pójdę na wizytę co 2tyg to raczej krzywdy dziecku nie zrobię, prawda?
Jakby mogła i byłoby to zdrowe to bym co drugi dzień chodziła do 12 tyg żeby wiedzieć że jest ok..
Ja mam, a sie nie pokazujeSuper !
kirde fajnie jakby każda z nas miała ten pasek w którym tygodniu jest to każda informacja o
Wielkości dzidzi, biciu serca itp i każda by wiedziała i miala
Porównanie
To super, gratuluję, mam nadzieję że podobny widok czeka mnie w czwartek, będę miala 7+5 wtedy.Już po, fasolka ma 11 mm, serduszko bije 160, na razie wszystko dobrze [emoji3059]
Tak 3 dA co
To za usg? Jakieś 3D?
Implantacyjne w 9 tyg?!wow chyba czegos nie wiem implantacyjne to raczej 4 tydzien..Plamienie „ implantacyjne „ czy jakoś tak
Tak mi lekarz tłumaczył , że zarodek jeszcze nie zajmuje całej macicy i rozpycha błonę śluzową.Implantacyjne w 9 tyg?!wow chyba czegos nie wiem implantacyjne to raczej 4 tydzien..