reklama
U
użytkownik lu
Gość
U nas od zawsze nie bylo podziałów, tylko kazdy sprzatal na bieżąco, wiadomo ze ja wiecej, bo M w pracy od 9-17, ale jak jest wolne, to sam od siebie robi co trzeba, zabrania mi teraz sie przemeczac, wieszac czy ściągać firanki itd, ale bez przesady, co ja jajko jestemCo do porządków domowych - to jest coś, z czego szczególnie zrezygnowałyście? Mój mąż np. nie chce mnie dopuścić do czyszczenia łazienki, żebym nie wdychała tych chemikaliów - w sumie mi to odpowiada haha
Oo czyli jak pójdę na wizytę co 2tyg to raczej krzywdy dziecku nie zrobię, prawda?Ja normalnie biorę apap jak boli mnie głowa.
Bylam w 6 tyg, bo musialam wziac l4, potem w 9 u mojego ginka ktory bedzie prowadzić ciaze, 18 lutego mam na nfz,bo chce skierowanie na badania, 5 marca mam prenatalne a 3 marca wizyte u mojego ginka znowu, potem 24marca bo tak byl wolny termin,duzojalos tego...
Jakby mogła i byłoby to zdrowe to bym co drugi dzień chodziła do 12 tyg żeby wiedzieć że jest ok..
Elodia
Fanka BB :)
Na podłodze.A wagę stawiasz na podłodze czy dywanie?[emoji16][emoji16][emoji16]
Elodia
Mnie cos juz mulić zaczyna i jakos tka ciezko mi się odbija ale już powoli przechodzi... Cyzli widze ze jesli jakies mdlosci, to u mnie glownie poobiednie [emoji23]No mnie trzymało tak porządnie ok 2,5 tygodnia. Byłam do niczego.. Miałam problem nawet się podnieść i obiad odgrzać. Jadłam na siłę, przechodziło na chwilę i po 2 h znowu apogeum. Od rana wymioty a w ciągu dnia tak mieliło w żołądku że ruszyć się bałam
Elodia
Ja bylam dwa tygodnie temu w środę ale to tylko dlatego, że potrzebowalam L4, no i usg pryz okazji chociaz spodziewalam sie aby pęcherzyka. Teraz idę 11.02, juz do gina ktory mi bedzie ciaze prowadzil, i pewnie jesli nic nie bedzie niepokojacego to wizyty co 4 tygodnie mi ustali, plus prenatalne w miedzyczasie.Dziewczyny a wy jak często macie wizyty? Bo ja ostatni raz byłam 1.5 tyg i do kolejnej jeszcze 2.5tyg i się zastanawiam czy jakbym poszła np w piątek bądź w sobotę to czy nie byłoby to zbyt obciążające dla maluszka... Chciałabym zobaczyć co u niego... I mieć pewność że serduszko jeszcze bije... Jestem w tym trudnym okresie, bo w poprzedniej ciąży mniej więcej na tym etapie zatrzymało się serduszko bez żadnych przesłanek [emoji55][emoji55]
Elodia
Ja tam lubie brokułki, jutro na obiad bede robić, brazowy ryż, brokul i coś dl tego tylko nie wiem jeszcze coDziewczyny, ale powiem Wam, ze dobrze czytać, że nie jestem sama i tylko ja jem fast foody i słodycze, a reszta brokułki [emoji23][emoji16]
Hej dziewczyny, trochę sie nie odzywalam, ale okazało się że upragnione poczucie że jestem w ciąży przyszło;/ i w zasadzie zbilo z nóg. Cały czas mam mdłości, bóle głowy, lekkie bóle brzucha i tylko bym spala. Już marzę o tym żeby przeszło
Zazdroszczę wam tych pyszności, ja sama dieta lekkostrawna A i tak kiepsko przyjmuje:/
Już nawet się zaczęłam martwić czy wszystko jest na pewno dobrze ale to chyba takie tygodnie że może być gorzej. U mnie dziś 7+4
Zazdroszczę wam tych pyszności, ja sama dieta lekkostrawna A i tak kiepsko przyjmuje:/
Już nawet się zaczęłam martwić czy wszystko jest na pewno dobrze ale to chyba takie tygodnie że może być gorzej. U mnie dziś 7+4
reklama