AgnesSweden
Fanka BB :)
Wy zazdrosnice!! Było tak pieknie, pochwalilam się i co.. I rzyg.. Tak mnie zaczęło mulic... Biada Wam Albo to wina starego on w drzwi a ja w kibel
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O. Ja miałam bóle żołądka. Dość mocne. Cly czas ból i tylko jak leżałam na boku to trochę ulgi. Na razie ból minął, teraz bardziej czuję pod zgagę. 8.0 tdziewczyny też macie problem z żołądkiem w I trymestrze? mnie boli praktycznie codziennie
dziewczyny też macie problem z żołądkiem w I trymestrze? mnie boli praktycznie codziennie
PrzepraszamWy zazdrosnice!! Było tak pieknie, pochwalilam się i co.. I rzyg.. Tak mnie zaczęło mulic... Biada Wam Albo to wina starego on w drzwi a ja w kibel
Ja też. Ale ociezalosc na zoladku mi 0rzeszla, to zjadlam ten niedokedzony kawalek pizzy, po czym wciagnelam dwa opakowania mamby - wiśniowa i pomarańczowa,, i czuję się taaaak błogo.... Ale nadal okrutnie senna [emoji1787]U mnie identiko.. Ja bym mogła żyć powietrzem nie mam ochoty w ogóle na jedzenie jakoś sie zmuszam [emoji2]
Z karmieniem nie miałam problemów,mleka dość a piersi mnie tak bolą pierwszy raz,jestem z czwartym dzieckiem w ciążyChciałam się zapytać, coś co trochę mnie nurtuje.
Generalnie nie bolą mnie piersi, czasami pobolewają, ale na pewno nie jest to ból, o którym czasami wspominacie. Piersi wydają się pełniejsze, sutki ciemniejsze, ale innych zmian nie widzę. Czy może tu rzutować później na laktacji? Albo ból pojawia się później? Te z Was, które były już w ciąży bądź maja taka wiedzę - mogłyby podzielić się swoją wiedza?
To masz nauczkę, nie chwal dnia przed zachodem słońca [emoji1787] mnie powoli ociężały żołądek przechodzi, i lekkie mdlosci tez ida w długą, ale za to pojawia się [emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959] wzdęcie, czyli pewnie i zaparcie zaraz zapuka [emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959]Wy zazdrosnice!! Było tak pieknie, pochwalilam się i co.. I rzyg.. Tak mnie zaczęło mulic... Biada Wam [emoji1787][emoji1787]Albo to wina starego on w drzwi a ja w kibel[emoji848]
Nie, ja np nie miałam ciemnych sutków ,piersi mnie nie bolały jak większość kobiet a mleka miałam full na początku ❤Chciałam się zapytać, coś co trochę mnie nurtuje.
Generalnie nie bolą mnie piersi, czasami pobolewają, ale na pewno nie jest to ból, o którym czasami wspominacie. Piersi wydają się pełniejsze, sutki ciemniejsze, ale innych zmian nie widzę. Czy może tu rzutować później na laktacji? Albo ból pojawia się później? Te z Was, które były już w ciąży bądź maja taka wiedzę - mogłyby podzielić się swoją wiedza?
Ja nie czuje różnicy przy braniu dupka ( a nie biorę pierwszy raz )Właśnie z apteki wróciłam z dupkiem chociaż dziś mam normalne białe wydzieliny. Jutro na 8 do lekarza . Można się po tym gorzej czuć ?
Zamiast coli spróbuj mirinde cytrynową, cola ma kofeine.. Mi pomogła mirindaMarzy mi się cola ... wczoraj wypiłam puszke coli to pomogło na mdłości choć na jakiś czas. Chyba dzisiaj też się skusze