reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrześniowe mamy 2021

Hehe no tak o tym nie pomyślałam[emoji16]

Jak przebrniemy przez te dwa lata to już później będzie z górki [emoji846][emoji16]
Ja to się boje najbardziej o usypianie [emoji85]syn jest przyzwyczajony, że zawsze ktoś przy nim jest jak zasypia ale no może uda się to jakoś ogarnąć. Oprócz tego srednio się chce sam bawić - ciągle jest mama i mama.... jest jeszcze trochę czasu więc może mu się odmieni [emoji16]

No mój nadal śpi z nami w łóżku, wiec przed nami tez duże wyzwanie ;) kupiliśmy mu łóżko w ikei, na razie ma tam składzik ksiazek [emoji23]

reklama
No mój nadal śpi z nami w łóżku, wiec przed nami tez duże wyzwanie ;) kupiliśmy mu łóżko w ikei, na razie ma tam składzik ksiazek [emoji23]
U nas to samo tyle że pełno miśków jest tam, a jak się ją przeniesie to w środku nocy i tak wraca jak boomerang 😂😂😂 też mam nadzieje ze będą się ładnie bawić za te dwa lata 🙄

O kurcze to jakoś musimy podołać [emoji16]
Mój też ma składzik wszystkiego na łóżku ale oprócz tego służy mu też do spania wiec to jest plus. [emoji16]Żeby jeszcze całe noce przesypiał to by była bajka [emoji85]

U nas to samo tyle że pełno miśków jest tam, a jak się ją przeniesie to w środku nocy i tak wraca jak boomerang [emoji23][emoji23][emoji23] też mam nadzieje ze będą się ładnie bawić za te dwa lata [emoji849]
Mój niby śpi w swoim ale często mnie woła [emoji85]dlatego kupiliśmy większe łóżeczko żebym też się zmieściła [emoji23][emoji23][emoji23]

O kurcze to jakoś musimy podołać [emoji16]
Mój też ma składzik wszystkiego na łóżku ale oprócz tego służy mu też do spania wiec to jest plus. [emoji16]Żeby jeszcze całe noce przesypiał to by była bajka [emoji85]

Jak nie będą przesypiać całych nocy to przynajmniej nie wypadniemy z rytmu [emoji23] ogólnie kto powiedział, ze trzeba spać ciągiem w nocy [emoji2957] ja jak jeszcze karmiłam piersią to zawsze wiadomości nadrabiałam, czasem na jakiegoś maila odpisałam, teraz to bardziej na śpiocha wstaje.

Można też kupić bez recepty, tyle że są odpłatne 100 % (ok 40 zł ) . Na receptę przy cukrzycy ciążowej lekarz zazwyczaj wypisuje na zniżkę więc są sporo tańsze
To znaczy ze i tak muszę zrobić test obciążenia żeby wiedzieć czy ta cukrzyce mam 🙂 i wtedy najwyżej będę mierzyć... nie miałam nigdy problemów z poziomem glukozy wiec nie jestem w temacie 😜 dzięki

Jak nie będą przesypiać całych nocy to przynajmniej nie wypadniemy z rytmu [emoji23] ogólnie kto powiedział, ze trzeba spać ciągiem w nocy [emoji2957] ja jak jeszcze karmiłam piersią to zawsze wiadomości nadrabiałam, czasem na jakiegoś maila odpisałam, teraz to bardziej na śpiocha wstaje.
No tak będziemy wprawione w boju. Gorzej jak jedno i drugie obudzi się z płaczem na mleko w jednym momencie [emoji23]

Wiesz, że ja też już się przyzwyczaiłam [emoji2957]dojdzie do tego, że w ogóle nie będziemy potrzebowały snu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2957][emoji2957][emoji2957]

To znaczy ze i tak muszę zrobić test obciążenia żeby wiedzieć czy ta cukrzyce mam [emoji846] i wtedy najwyżej będę mierzyć... nie miałam nigdy problemów z poziomem glukozy wiec nie jestem w temacie [emoji12] dzięki
No pewnie[emoji846]Mi zostały glukometry po poprzedniej cukrzycy ciążowej więc kupiłam tylko paski

No tak będziemy wprawione w boju. Gorzej jak jedno i drugie obudzi się z płaczem na mleko w jednym momencie [emoji23]

Wiesz, że ja też już się przyzwyczaiłam [emoji2957]dojdzie do tego, że w ogóle nie będziemy potrzebowały snu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Ja nie pamiętam kiedy normalnie spałam całą noc 😂😂😂😂

reklama
Ja nie pamiętam kiedy normalnie spałam całą noc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kurcze , a już myślałam że sama jestem na tym świecie [emoji23][emoji23]dzieci koleżanek ,kuzynek itp ładnie śpią w nocy więc myślałam , że taki egzemplarz jak mój rzadko się trafia , a tu jednak się okazuje że nie

Do góry