reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Hehe no tak o tym nie pomyślałam[emoji16]

Jak przebrniemy przez te dwa lata to już później będzie z górki [emoji846][emoji16]
Ja to się boje najbardziej o usypianie [emoji85]syn jest przyzwyczajony, że zawsze ktoś przy nim jest jak zasypia ale no może uda się to jakoś ogarnąć. Oprócz tego srednio się chce sam bawić - ciągle jest mama i mama.... jest jeszcze trochę czasu więc może mu się odmieni [emoji16]

No mój nadal śpi z nami w łóżku, wiec przed nami tez duże wyzwanie ;) kupiliśmy mu łóżko w ikei, na razie ma tam składzik ksiazek [emoji23]

reklama
No mój nadal śpi z nami w łóżku, wiec przed nami tez duże wyzwanie ;) kupiliśmy mu łóżko w ikei, na razie ma tam składzik ksiazek [emoji23]
U nas to samo tyle że pełno miśków jest tam, a jak się ją przeniesie to w środku nocy i tak wraca jak boomerang 😂😂😂 też mam nadzieje ze będą się ładnie bawić za te dwa lata 🙄

O kurcze to jakoś musimy podołać [emoji16]
Mój też ma składzik wszystkiego na łóżku ale oprócz tego służy mu też do spania wiec to jest plus. [emoji16]Żeby jeszcze całe noce przesypiał to by była bajka [emoji85]

U nas to samo tyle że pełno miśków jest tam, a jak się ją przeniesie to w środku nocy i tak wraca jak boomerang [emoji23][emoji23][emoji23] też mam nadzieje ze będą się ładnie bawić za te dwa lata [emoji849]
Mój niby śpi w swoim ale często mnie woła [emoji85]dlatego kupiliśmy większe łóżeczko żebym też się zmieściła [emoji23][emoji23][emoji23]

O kurcze to jakoś musimy podołać [emoji16]
Mój też ma składzik wszystkiego na łóżku ale oprócz tego służy mu też do spania wiec to jest plus. [emoji16]Żeby jeszcze całe noce przesypiał to by była bajka [emoji85]

Jak nie będą przesypiać całych nocy to przynajmniej nie wypadniemy z rytmu [emoji23] ogólnie kto powiedział, ze trzeba spać ciągiem w nocy [emoji2957] ja jak jeszcze karmiłam piersią to zawsze wiadomości nadrabiałam, czasem na jakiegoś maila odpisałam, teraz to bardziej na śpiocha wstaje.

Można też kupić bez recepty, tyle że są odpłatne 100 % (ok 40 zł ) . Na receptę przy cukrzycy ciążowej lekarz zazwyczaj wypisuje na zniżkę więc są sporo tańsze
To znaczy ze i tak muszę zrobić test obciążenia żeby wiedzieć czy ta cukrzyce mam 🙂 i wtedy najwyżej będę mierzyć... nie miałam nigdy problemów z poziomem glukozy wiec nie jestem w temacie 😜 dzięki

Jak nie będą przesypiać całych nocy to przynajmniej nie wypadniemy z rytmu [emoji23] ogólnie kto powiedział, ze trzeba spać ciągiem w nocy [emoji2957] ja jak jeszcze karmiłam piersią to zawsze wiadomości nadrabiałam, czasem na jakiegoś maila odpisałam, teraz to bardziej na śpiocha wstaje.
No tak będziemy wprawione w boju. Gorzej jak jedno i drugie obudzi się z płaczem na mleko w jednym momencie [emoji23]

Wiesz, że ja też już się przyzwyczaiłam [emoji2957]dojdzie do tego, że w ogóle nie będziemy potrzebowały snu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2957][emoji2957][emoji2957]

To znaczy ze i tak muszę zrobić test obciążenia żeby wiedzieć czy ta cukrzyce mam [emoji846] i wtedy najwyżej będę mierzyć... nie miałam nigdy problemów z poziomem glukozy wiec nie jestem w temacie [emoji12] dzięki
No pewnie[emoji846]Mi zostały glukometry po poprzedniej cukrzycy ciążowej więc kupiłam tylko paski

No tak będziemy wprawione w boju. Gorzej jak jedno i drugie obudzi się z płaczem na mleko w jednym momencie [emoji23]

Wiesz, że ja też już się przyzwyczaiłam [emoji2957]dojdzie do tego, że w ogóle nie będziemy potrzebowały snu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji2957][emoji2957][emoji2957]
Ja nie pamiętam kiedy normalnie spałam całą noc 😂😂😂😂

reklama
Ja nie pamiętam kiedy normalnie spałam całą noc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Kurcze , a już myślałam że sama jestem na tym świecie [emoji23][emoji23]dzieci koleżanek ,kuzynek itp ładnie śpią w nocy więc myślałam , że taki egzemplarz jak mój rzadko się trafia , a tu jednak się okazuje że nie

Do góry