Mi wyszedł 93 i ginekolog kazał zrobić krzywa cukrowa nie jem nic słodkiego, jedynie właśnie pije herbatę z miodem może to przez to. Chociaż czytałam ze nieregularne posiłki tez podnoszą cukier we krwiJa dziś sobie pozwoliłam i opierdzieliłam rożka [emoji85]tak mi się chciało , że szok [emoji16] z resztą sama nie wiem czy znów będę miała problem z cukrzycą bo jak mierze na czczo to mam od 76 do 85. W ciągu dnia też w normie [emoji846]Robiłam glukozę w lab i tam wyszedł mi wynik 97 tyle, że poprzedniego dnia zjadłam dość duże ilości miodu więc nie wiem czy czasem to nie miało wpływu na wynik...
reklama
m.am
Fanka BB :)
Miód podobno ma dość wysokie IG więc to może mieć wpływ[emoji848] a badasz może cukier na czczo glukometrem ?Mi wyszedł 93 i ginekolog kazał zrobić krzywa cukrowa [emoji85] nie jem nic słodkiego, jedynie właśnie pije herbatę z miodem może to przez to. Chociaż czytałam ze nieregularne posiłki tez podnoszą cukier we krwi [emoji848]
An-dzika96
Zaangażowana w BB
My jutro mamy pizzę na obiadMój mążus robi pizze ❤ same warzywa i ser ❤ pomidor,papryka,fasola,pieczarki,szpinak ❤ już mi ślinka cieknie ❤
Uwielbiam taką domową
Bierze któraś z was acard?
Tak, biorę 150.
Też mam czasem takie myśli czy podołam [emoji849]syn jest dość wymagający i się trochę martwię , że będzie sajgon . Oby się udało zapisać go do przedszkola od września..
A ja jestem dobrej myśli syn jest coraz bardziej samodzielny, myśle, ze za dwa lata będą się super razem bawić a ja będę miała trochę spokoju [emoji2957]
AgnesSweden
Na noc?Tak, biorę 150.
Na noc?
Tak, na noc i z tego co pamietam to do 34 tc się bierze.
PaulinaMalina91
mmm pychotka <3My jutro mamy pizzę na obiad
Uwielbiam taką domową
My jutro wspieramy gastro i idziemy w końcu do restauracji
reklama
AgnesSweden
Ja biorę 75 też na noc. Mam stracha, że mnie tu zlinczuja jak powiemTak, na noc i z tego co pamietam to do 34 tc się bierze.