reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dzień dobry :) powodzenia na dzisiejszych wizytach :)

Dziewczyny, podzielę się z Wami tym co mnie wczoraj spotkało. Ja ogólnie nie przepadam za kontaktem z dużą liczbą ludzi, nie lubię gdy ktoś obcy mnie dotyka, łapiąc np za ramię itd. I wiecie co? Wczoraj tylko potwierdziłam swoje odczucia... wczoraj dotarły do mnie wieści od ludzi, którzy znają mnie tylko z widzenia, jakobym zaszła w ciążę bo mi się nie chce pracować, i subtelne żarciki o pieniądzach jakie bede mieć za trzecie dziecko i o tym, że najlepiej jakbym palnęła sobie jeszcze 4 to będę mieć emeryturę... kurde, jakie to podłe i niesprawiedliwe... już na studiach pracowałam, zawsze marzyłam o 3 dzieci, a tu takie coś! Nigdy nie przyszłoby mi do głowy nawet, żeby kogoś tak oceniać i wymyślać takie rzeczy.
A co ich to obchodzi mozesz i 7-mke urodzić.. To czysta zazdrość i zawiść, oni nie patrzą względem uczuć tylko na pieniądze.. W tym chorym kraju jak i świecie liczą się pieniądze pieniądze i pieniądze.. Ja rzygam tymi pieniędzmi nie mam ich i dobrze mi z tym.. Dla mnie liczy się moja rodzina , niestety dużo osób stawia karierę ponad rodzinę.. I w końcu zostaje sam.. 🙄 mi się marzyła zawsze 4 mój mąż chce 5

reklama
Dziewxzyny tak siedzę w pracy i rozmyślam....kiedy myślicie będzie nam widać brzuszek ?:) bo ja w 4 miesiącu dopiero zamierzam powiedzieć i się zastanawiam😅chociaż już teraz mam wzięty brzuch i nosze luźne ciuchy :)

Dziewxzyny tak siedzę w pracy i rozmyślam....kiedy myślicie będzie nam widać brzuszek ?:) bo ja w 4 miesiącu dopiero zamierzam powiedzieć i się zastanawiam😅chociaż już teraz mam wzięty brzuch i nosze luźne ciuchy :)
Ja mam wrażenie, że mi już widać trochę.. 🤔 pomijam wzięcia popołudniu i wagę, z którą zaczynam (dużo więcej niż w pierwszej niestety :p). Ale nawet rano, jak wciągnę brzuch, to zostaje taki chyba ciążowy lekko 🤷🏻‍♀️

Niestety u mnie w moczu wykryto bakterie 'dość liczne' i się z mężem zastanawiamy czy czasem nie pomylili naszych 'pojemniczków', on również robił badanie bo w tamtym tygodniu właśnie miał problem z pęcherzem i wyszły mu bakterie. A mówił mi że podobno podpisali tylko nazwiskiem :o a przecież mamy takie same. Myślicie ze mogli się pomylić?
W takim przypadku, dla spokoju bym powtórzyła, bo się będziesz zastanawiać.

oj to indywidualna kwestia, ja z corka miałam bardzo mały, a urodziła się 3800 😅
Położna jak mi podpinała KTG w 9 miesiącu to oczy wystawiła, że za tydzień mam termin 😅
A w 7 miesiącu na urodzinach kolegi Ci którzy nie wiedzieli o ciąży to mi chcieli wódkę polewać 🤣

A co ich to obchodzi mozesz i 7-mke urodzić.. To czysta zazdrość i zawiść, oni nie patrzą względem uczuć tylko na pieniądze.. W tym chorym kraju jak i świecie liczą się pieniądze pieniądze i pieniądze.. Ja rzygam tymi pieniędzmi nie mam ich i dobrze mi z tym.. Dla mnie liczy się moja rodzina , niestety dużo osób stawia karierę ponad rodzinę.. I w końcu zostaje sam.. 🙄 mi się marzyła zawsze 4 mój mąż chce 5
Ja przyznaje ze dla mnie kariera jest bardzo wazna :) spełniam się i mam ogromna satysfakcję :) ale rodzina to rodzina, jest najważniejsza ❤️

reklama
Do góry