E
Ewka34
Gość
A co ich to obchodzi mozesz i 7-mke urodzić.. To czysta zazdrość i zawiść, oni nie patrzą względem uczuć tylko na pieniądze.. W tym chorym kraju jak i świecie liczą się pieniądze pieniądze i pieniądze.. Ja rzygam tymi pieniędzmi nie mam ich i dobrze mi z tym.. Dla mnie liczy się moja rodzina , niestety dużo osób stawia karierę ponad rodzinę.. I w końcu zostaje sam.. mi się marzyła zawsze 4 mój mąż chce 5Dzień dobry powodzenia na dzisiejszych wizytach
Dziewczyny, podzielę się z Wami tym co mnie wczoraj spotkało. Ja ogólnie nie przepadam za kontaktem z dużą liczbą ludzi, nie lubię gdy ktoś obcy mnie dotyka, łapiąc np za ramię itd. I wiecie co? Wczoraj tylko potwierdziłam swoje odczucia... wczoraj dotarły do mnie wieści od ludzi, którzy znają mnie tylko z widzenia, jakobym zaszła w ciążę bo mi się nie chce pracować, i subtelne żarciki o pieniądzach jakie bede mieć za trzecie dziecko i o tym, że najlepiej jakbym palnęła sobie jeszcze 4 to będę mieć emeryturę... kurde, jakie to podłe i niesprawiedliwe... już na studiach pracowałam, zawsze marzyłam o 3 dzieci, a tu takie coś! Nigdy nie przyszłoby mi do głowy nawet, żeby kogoś tak oceniać i wymyślać takie rzeczy.