reklama
Kurczę ja miałam dziś ciężka noc i teraz jestem nieprzytomna cała noc bolał mnie brzuch czułam ciągniecie i lekkie skurcze i oczywiście już w panice... nie wiem czy to nie od jelit bo byłam dwa razy w toalecie w nocy i potem było trochę lżej... wzięłam nospe i teraz jest lepiej ale brzuch mam jak balon
Promyczek91
Fanka BB :)
Milego dnia dziewczyny, i udanych wizyt! ♡♡♡
Pytanie dla tych które apetyt mają
Waga podskoczyła już do góry?
E
Ewka34
Gość
Ja się nie ważęMilego dnia dziewczyny, i udanych wizyt! ♡♡♡
Promyczek91
Fanka BB :)
No ja właśnie dzisiaj weszlam i poszlo 1,2 kg do gory do wagi sprzed paru tygodni. A wyczytałam że powinno być 0,6 kg. Wiec za dużo. Jestem ogólnie drobna, nie za wysoka więc u mnie będzie bardzo widać nadprogramowe kg. Ale pewnie to też efekt odstawienia papierosówJa się nie ważę
Pamiętam jak kiedyś rzucalam to w ciągu miesiąca 5kg przytyłam!! Ale dziennie była tabliczka czekolady zamiast papierosów
U
użytkownik lu
Gość
Obejrzalam jakies 30 min i okropnie sie czulam, nie dalam rady do konca...Bosze dziewczyny co ja oglądam , siostrzeniec mi podrzucił linka na YT o reportażu Patryka Vegi „ oczy diabła” robi wywiad z dziewczyną która jest w ciąży i chce sprzedać swoje dziecko do burdelu , na narządy albo pedofilom . Nie polecam jak ktoś ma słabe nerwy !
E
Ewka34
Gość
Weszłam na wagę i mam nawet spadekNo ja właśnie dzisiaj weszlam i poszlo 1,2 kg do gory do wagi sprzed paru tygodni. A wyczytałam że powinno być 0,6 kg. Wiec za dużo. Jestem ogólnie drobna, nie za wysoka więc u mnie będzie bardzo widać nadprogramowe kg. Ale pewnie to też efekt odstawienia papierosów
Pamiętam jak kiedyś rzucalam to w ciągu miesiąca 5kg przytyłam!! Ale dziennie była tabliczka czekolady zamiast papierosów
Wspaniale i łatwo ocenia się innych ludzi. A jeszcze łatwiej wydaje cudze pieniądze to co napisałaś świadczy o nich. Ludzie, którzy są szczęśliwi i spełnieni ciągną innych w górę a nie w dół, doceniają, dostrzegają pozytywne strony. Ludzie nieszczęśliwi szukają u innych wad i potknięć, złych intencji a najgorzej jak sobie jeszcze dopowiadają. Tak że najważniejsze to samemu być szczęśliwym, nie oglądać się na innych, uwolnić od potrzeby sprostania oczekiwaniom wszystkich dookoła.Dzień dobry powodzenia na dzisiejszych wizytach
Dziewczyny, podzielę się z Wami tym co mnie wczoraj spotkało. Ja ogólnie nie przepadam za kontaktem z dużą liczbą ludzi, nie lubię gdy ktoś obcy mnie dotyka, łapiąc np za ramię itd. I wiecie co? Wczoraj tylko potwierdziłam swoje odczucia... wczoraj dotarły do mnie wieści od ludzi, którzy znają mnie tylko z widzenia, jakobym zaszła w ciążę bo mi się nie chce pracować, i subtelne żarciki o pieniądzach jakie bede mieć za trzecie dziecko i o tym, że najlepiej jakbym palnęła sobie jeszcze 4 to będę mieć emeryturę... kurde, jakie to podłe i niesprawiedliwe... już na studiach pracowałam, zawsze marzyłam o 3 dzieci, a tu takie coś! Nigdy nie przyszłoby mi do głowy nawet, żeby kogoś tak oceniać i wymyślać takie rzeczy.
Ja się uczę work-life balance i mam nadzieję, że osiągnę spełnienie w obu sferach życiaJa przyznaje ze dla mnie kariera jest bardzo wazna spełniam się i mam ogromna satysfakcję ale rodzina to rodzina, jest najważniejsza
Hmmm ja już mam wrażenie że zaczyna odstawać... Kiedyś mogłam wciągnąć a teraz odstaje zależy od budowy i predyspozycji ciała ale szczerze.... Chciałabym jak najszybciejDziewxzyny tak siedzę w pracy i rozmyślam....kiedy myślicie będzie nam widać brzuszek ? bo ja w 4 miesiącu dopiero zamierzam powiedzieć i się zastanawiamchociaż już teraz mam wzięty brzuch i nosze luźne ciuchy
reklama
U
użytkownik lu
Gość
Ja nie wierze, ze rozmawial z prawdziwym handlarzem, ale co do tego, ze takie rzeczy sie dzieją, to oczywiście, dzieja sie... niestety.Argument co do wiarygodności nadal może być podnoszony...