reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja wczoraj na wizytę do gina miałam zdziwko jak próbowałam założyć jeden stanik, zakrywał mi piersi do połowy 😐 nie zauważyłam tego bo po domu latam w sportowych 🤨 mąż niesamowicie szczęśliwy mówi że on już dawno zauważył, bo jak cokolwiek robię to mówi że mi tak,, podskakują " 😊

Ja już wszędzie chodzę bez, przed ciążą miałam 75h, teraz w nich jest ciasno, mam jeden ciążowy, który już jest za mały, więc chodzę bez, do lekarza też, a co! Nie mam zamiaru się męczyć, polecam 😊 dla naszego ciała też zdrowiej, a myślałam zawsze, że jest na odwrót. Fizjoterapeutka mnie uświadomiła i bóle pleców minęły, klatka piersiowa otwarta, polecam na maksa! Uwolnić cyce 😂

reklama
Ja już wszędzie chodzę bez, przed ciążą miałam 75h, teraz w nich jest ciasno, mam jeden ciążowy, który już jest za mały, więc chodzę bez, do lekarza też, a co! Nie mam zamiaru się męczyć, polecam 😊 dla naszego ciała też zdrowiej, a myślałam zawsze, że jest na odwrót. Fizjoterapeutka mnie uświadomiła i bóle pleców minęły, klatka piersiowa otwarta, polecam na maksa! Uwolnić cyce 😂
Moje też są ogromne jak ściągnę stanik jest rewelka ale wiszą mi na brzuchu 😂😂😂😂😂 też mam 75h i też mi jest za mały już 🙄 przez to kupiłam 75j 🤔 ale czekam na dostawę.

Cześć dziewczyny :) Witam się pierwszy raz, wciąż bardzo ostrożnie, bo jestem po jednej stracie w czerwcu ubiegłego roku. Obecnie 8 tydz. (7+1), na wizycie słyszałam serduszko Z ciążowych dolegliwości póki co najbardziej doskwiera mi żołądek i to poczucie "pełności", o którym któraś z Was tu pisała. Czuję, jakbym była od przełyku do końca brzucha "wypełniona" jedzeniem, mimo że nie jem więcej niż zwykle...No i standardowo piersi i mdłości też dają popalić...
Gdyby wątek zmieniał się w prywatny, proszę o dopisanie :)
Witaj w ekipie :-) no i oczywiście gratuluję ciąży :-)

Ja nie przechodziłam ani toxo, ani cytomegalii. Więc niezłe kombo. :( Lekarka kazała mi myć dokładnie warzywa, owoce, ręce przed posiłkiem, nie jeść surowego mięsa i surowych ryb. Mam malucha w domu, więc jestem narażona na cytomegalie. Co prawda córka nie chodzi do żłobka, ale zawsze.

Cześć dziewczyny :) Witam się pierwszy raz, wciąż bardzo ostrożnie, bo jestem po jednej stracie w czerwcu ubiegłego roku. Obecnie 8 tydz. (7+1), na wizycie słyszałam serduszko <3 Kolejna za 3 tyg.
Z ciążowych dolegliwości póki co najbardziej doskwiera mi żołądek i to poczucie "pełności", o którym któraś z Was tu pisała. Czuję, jakbym była od przełyku do końca brzucha "wypełniona" jedzeniem, mimo że nie jem więcej niż zwykle...No i standardowo piersi i mdłości też dają popalić...
Gdyby wątek zmieniał się w prywatny, proszę o dopisanie :)
Hej! Gratulacje. :) Ja mam 7+2 i dopiero za 8 dni pierwsze usg :(
Co do żołądka ja czuje sie jakby mi cos tam siedzialo jak przy zatruciu. Jak juz tu któras dziewczyna pisala, ze żołądek jak śmietnik który nic nie trawi :(

reklama
Moje też są ogromne jak ściągnę stanik jest rewelka ale wiszą mi na brzuchu 😂😂😂😂😂 też mam 75h i też mi jest za mały już 🙄 przez to kupiłam 75j 🤔 ale czekam na dostawę.

Moje przy tym rozmiarze też nie są 🍊, ale przy hormonach dają radę- było tych kilka dni, kiedy cycuchy już wiedziały o ciąży, a brzuchol nie 😂 miło mi się na siebie patrzyło, nie powiem. Cóż, po ciąży pewnie będą niżej, ale co tam. Jak mi to będzie przeszkadzać, to sobie "zrobię". A może nie będzie? Może będę po prostu dumna ze swojego ciała, że dalo radę? 🤔 (Ja pierniczę, ale jestem refleksyjna 😂, też tak teraz macie?)

Do góry