Taka zapiekanka Chodzi za mną od kilku dni. Chyba aż zaraz wybiorę się do sklepuA ja sobie zjem zapiekankę i lody bo mi mężuś kupił ,powiedział że to ostatnie bo są drogie a kupił mi 4 smaki w cenie 9zl za kubek
reklama
PaulinaMalina91
Fanka BB :)
ale mi narobiłam ochotę na jajko i maślankę no nie ma bata jutro na obiad robię jajo sadzone z ziemniakiem i maślankaTeraz bezie większa motywacja. Ja mam mocne postanowienie. Fajnie byłoby tylko jednemu pieluchy zmieniać. Jeszcze trochę czasu. Liczę, że do lata będą mądrzejsze i wcale nie bedzie tak trudno.
Dzisiaj jakiś taki dzień chyba, albo nawzajem się nakręcamy z zachciankami, bo ja też miałam na obiad frytki z piekarnika, które nie pamiętam kiedy jadłam ostatnio. Ale do tego jajko sadzone, surówka i maślanka więc w sumie normalny obiad.
Promyczek91
Ja to jajo z mizerią ♡♡♡ale mi narobiłam ochotę na jajko i maślankę no nie ma bata jutro na obiad robię jajo sadzone z ziemniakiem i maślanka
Słoneczko świeci
Kurczę, przez to że pisalyscie o pączkach ostatnio, byłam przekonana, że Tłusty Czwartek jest w tym tygodniu, dopiero teraz sprawdziłam, że za tydzień, a miałam już piec bułeczki na jutro
Promyczek91
Promyczek91
Hehee też myślałam ze tenKurczę, przez to że pisalyscie o pączkach ostatnio, byłam przekonana, że Tłusty Czwartek jest w tym tygodniu, dopiero teraz sprawdziłam, że za tydzień, a miałam już piec bułeczki na jutro
m.am
Dobry pomysł,nie pomyślałam o tym [emoji848] dzięki. Generalnie przed ciążą piłam zwykła niegazowana wode bez żadnego problemu.A moze dodaj cytrynę? Ja codziennie rano daje do szklanki dwa plasterki cytryny a potem tylko napełniam woda. Dziennie pije ok 2 L wody albo 3L. I tak juz przez pare lat i sadze ze nie ma nic lepszego do picia niż woda z cytryną
An-Dzia
Dalej bedzie miał 2 dla mnie, ale bedzie W TRAKCIE trzeciego roku życia. W przypadku takiego długiego okresu istotne jest akurat dokładne podanie np. 2 lata i 10 miesięcy. Dlatego w 7+3 nie mówię, że mam 8 tygodni tylko jestem W TRAKCIE ósmego tygodnia, ale skończone mam 7. Po to się poddaje to 7+3 żeby było wiadomo dokładnie. Wiadomo, że zaokrąglanie trzeba to było jakoś ujednolicić więc większość lekarzy podaje skończone tygodnie. Jak kończyłam 9 grudnia 36 lat to do 8 grudnia lekarz pisał, że mam 35, bo zaokrągla w dół i nie wpisuje 35 lat i 11 miesięcy. Chociaż mi to nie przeszkadza akurat, nawet lepiej mi się patrzylo na takie odmłodzenie.Jasne że każdy niech liczy jak chce i jak mu się podoba, ale odwrotnie też można powiedzieć że np 14 lipca 2021czyli miesiąc później już będziesz mówić że syn ma 3 lata? [emoji16]
Mimimka89
Martwi mnie ten torbiel...Super ♡ Ja mam 7+2 i dopiero za 8 dni się dowiem czy serduszko bije. I tak samo nie wiem czy nie mam torbieli, bo miałam 2 na jednym jajniku i niewiem czy się wchonely. A lekarz z nfz na wizycie olał temat ;/
reklama
E
Ewka34
Gość
Zapiekanka z pieczarkami z Dino ale nie mrożona tylko taka z lodówki gdzie masło i na to ketchup plus majonez i na to surówkę koperkową lub inna ja lubię koperkową jak ktoś lubi to odwrotnie ketchup i majonez na surówkę@Ewka34 a ta zapiekanka z pieczarkami? I o jakiej surowce piszesz?