reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

U mnie ginekolog właśnie zawsze liczył skończone tygodnie, i zawsze mnie poprawiał. Jak byłam no w 15+4 i mówiłam że jestem w 16 to mówił że nie, jestem w 15.
No i dobrze gada, ja nie rozumiem tego dodawania sobie. Skoro mi się w poniedziałek ZACZĄŁ 7 tydzień (7+0) to jak mogę mówić że jestem w 8 tygodniu?

reklama
Yyy 2,3m [emoji1787][emoji1787][emoji1787] 170 ja całe życie gruba jestem. I tak zjechalam była 100. Zbilam do 80 ale ostatnie pół roku dało mi w dupe I wrocily
Ja przed ciaza z córką wazylam 57, teraz wstyd, bo 74 chyba jak ostatnio siė ważyłam [emoji85] ale mówię sobie tak, że po porodzie, no może jak mi się połóg skonczy, twardo zaczne brać się za siebie i do 57-60 na macierzyńskim chcę zjechać.

Słuchajcie właśnie w radio mówili ze jakaś dziewczyna 31 lat w zaawansowanej ciąży miała prawie 3 promile alkoholu 🙁😤gdzie tu sprawiedliwość ? Taka dziewucha pije i zaawansowana ciąża i jeszcze zagraża dziecku. No wkirzylam się :/

reklama
Do góry