reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Dziś dziewczyna z mojego działu dostała wynik testu pozytywny.. I mówię tu o teście na covid. Od jutra na kwarantannie a przyzznam że drugi dzień czuje się or kopnie.. Myślałam że to ciąża..
Strasznie się boję :( że względu na to że kestem w ciąży o te dziecię a również o moje dzieci córke i syna.. :(
Armagedon :(((
Będzie dobrze trzymam kciuki

Dziewczyny trochę mnie martwi pobolewanie w podbrzuszu. Nie jest mocne, jakby promieniuje do pachwiny no i nie jest cały czas. Moja gin kasuje 250zl za wizytę. :p Miewalam tak już wcześniej i wszystko było ok, ale to było krótsze. Czytałam, że takie bóle mogą być w pierwszym trymestrze. One są raczej lekkie i bardziej przypominają dyskomfort lub bardzo lekki ból. Plamien nie mam. Byłam u gin w czwartek i wszystko było wzorowo. :/ Biję się z myślami co robić. Moja gin należy do osób przeciwnych braniu luteiny na wszystko, więc pewnie i tak mi nie zapisze.

Ja teraz zjadłam chleb z paprykarzem i do tego popijam zupkę serowa 🙄 moja młoda mnie dziś wykańcza w ogóle nie chce dziś spać.. A ja jestem mega głodna 🙄
A ja jadłam znowu galaretke z octem. Tak od poniedziałku je jem. I do tego ocet a ze mam tylko spirutusowy to taki sobie lałam i uświadomiłam sobie że to za zdrowe nie jest. A tak mnie ciągnie do takich octowych rzeczy, w poniedziałek zjadlam caly słoik pieczarek marynowanych. Czas sie ogarnąć z tym octem 🤔🙄

Będzie dobrze trzymam kciuki
Dzięki dziewczyny ❤️ przyda się.
Dzis rnao kolejna koleżanka z działu dostała wynik. Pozytywny. Dziś w punkcie testów była tylko moja firma na godzinę 10.. Ja stałam za szefem za mną koleżanka z back office. Za nią w aucie generaalny manager.. Dostaliśmy piroyett wyniki jeszcze dziś.
Mnie zaczęło już rozkładać 😞

Dzieci zostaiwlam w domu i w drodze. Ztestu telefon że dzieci muszę przywieźć też i facet i jego córka. Także zqpakowlqismy się i w drogę z powrotem. Zostali przetestowani bez kolejki a już się utworzyła mega długa.

Czuje się źle. Grypowo. Jestem wlqsciwie pewna że wynik będzie pozytywny choć tak bardzo chciałabym wierzyc że mam szanse się ślizgnąć..

A ja jadłam znowu galaretke z octem. Tak od poniedziałku je jem. I do tego ocet a ze mam tylko spirutusowy to taki sobie lałam i uświadomiłam sobie że to za zdrowe nie jest. A tak mnie ciągnie do takich octowych rzeczy, w poniedziałek zjadlam caly słoik pieczarek marynowanych. Czas sie ogarnąć z tym octem 🤔🙄
Ale galaretkę owocową?? 🤔 mnie do słonych teraz wypiłam dwa kubki gorące zupy serowej 🙄 chociaż wiem że one są nie zdrowe🙄smakują mi jak cholera

Dziewczyny potrzebuje dziś dobrego słowa ☹️
Zaczęłam plamić, pojechałam do lekarza wieczorem i u lekarza przed badaniem USG zaczęłam krwawić ☹️ na USG jest dzidziuś i jest serduszko ale krwawię cały czas ☹️ brałam od początku ciąży luteine 100 a teraz dostałam duphaston. Jest mi źle i ciężko. Pierwsza ciążę straciłam w podobnym czasie ☹️ nie wiem co będzie dalej..
Życzę wam wszystkim dużo zdrowia i zero nerwów w ciąży i po ciąży 🤞
Trzymam kciuki ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

W 8 poronienie zatrzymane. Żadnych objawów niepokojących. Poszłam a pani mówi że serce przestało bić. Drugi raz trzy dni przed wizytą zaczęłam plamić, na wizycie się okazało że mam odstawić luteinę i się rozkręciło. To był jakoś 7 tydzien. Wcześniejsza wizyta była w 5 tyg więc serca nie widzialam. Pani podejrzewała puste jajo.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry