reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja przez wakacje byłam na diecie keto i ładnie zaczęło spadać, ale potem święta, ciąża i wiadomo...
Tyle dobrze, ze w poprzedniej ciąży nie utyłam dużo i szybko zgubiłam i liczę, ze teraz tez tak będzie.
Ja nie mogłam się ogarnąć na Keto chociaż bardzo podoba mi się ta dieta.. Te wyliczenia makro itd... Kosmos

reklama
A jak wasi faceci z ciąża? Mój jest kompletnie zielony on w życiu chyba nawet chomika nie miał. Więc sobie aplikacje dla tatusiów ściągnął i się edukuje... A wkurwia mnie tak z ta aplikacja ..... Dziś rano mi sok z buraków przyniósł i dawkowal w szotach, wczoraj oglądał ten mój papier z brudzeniem. . I patrzę co on robi a tam w tej aplikacji jest forum dla takich domoroslych tatusiów i się wzajemnie edukuja.. No powalilo go. 🤣 wszystkiego tam nie rozumiem bo po szwedzku piszą. Ale może to i lepiej..
O matko!!!!! Toś mi humor poprawiła😂😂😂😂😂😂😂

Uch, to ja jeszczw 8 z przodu nie mam, ale pewnie w 2 trymestrze najpozniej przekroczę. A ile masz wzrostu? Ja 176cm.
Ja tez z tych zyraf, 175cm i 60 kg 😆
Podpisuje sie!!! Szczerze to nie chce mi się czytać negatywnych rzeczy.. Chce się cieszyć i wierzyć że jest super a wiadomo wiara czyni cuda!!
Ja ogolnie ciagle mysle dobrze, nawet nie czytam watkow z jakimis prpblemami za bardzo, ale ta wiadomosc dzis mnie przytloczyla....
No i dobrze gada, ja nie rozumiem tego dodawania sobie. Skoro mi się w poniedziałek ZACZĄŁ 7 tydzień (7+0) to jak mogę mówić że jestem w 8 tygodniu?
Nie zaczął Ci sie 7 tydz tylko 8 😊
Ja mam dzis 8+0 czyli zaczelam 9 tydz, bo 8 sie wlasnie skończył, leci pierwszy dzien 9 tyg.

Ja sie wybieram na badania w pn. Grupe tez musze zrobic 2 razy (1 juz zrobilam) u nas to koszt 52zl. Mysle ze w 350 się zamkne z badaniami krwii 😊

Ja pierwsza.cize zaczęłam z 65kg. Nie pamiętam ile ważyłam przed porodem ale ponad 80. Potem długo długo zostało 72 kg. Półtora roku temu przeszłam na dietę bezglutenowa ( tzn unikam glutenu, normalnie u ludzi jem co dają [emoji16]) i zeszłam do 58. Po poronieniu ważyłam 55 ale teraz mam znowu 59 kg

A jak wasi faceci z ciąża? Mój jest kompletnie zielony on w życiu chyba nawet chomika nie miał. Więc sobie aplikacje dla tatusiów ściągnął i się edukuje... A wkurwia mnie tak z ta aplikacja ..... Dziś rano mi sok z buraków przyniósł i dawkowal w szotach, wczoraj oglądał ten mój papier z brudzeniem. . I patrzę co on robi a tam w tej aplikacji jest forum dla takich domoroslych tatusiów i się wzajemnie edukuja.. No powalilo go. 🤣 wszystkiego tam nie rozumiem bo po szwedzku piszą. Ale może to i lepiej..
Myślę, że to bardzo fajne, że się tak angażuje ♥️

Ja nie mogłam się ogarnąć na Keto chociaż bardzo podoba mi się ta dieta.. Te wyliczenia makro itd... Kosmos

Ja na początek miałam gotowa dietę, potem w sumie te korzystałam z gotowych przepisów, właśnie żeby nie musieć liczyć. Poza tym powiedzmy, ze się tak restrykcyjnie nie trzymałam, a efekty i tak były fajne :) mam nadzieje, ze kiedyś do tego wrócę.

reklama
Do góry