AgnesSweden
Fanka BB :)
Zjadłabym pieroga, mam 4 ostatnie z Polski. Ale boję się, że znów się zrzygam bo coś mi siedzi w gardle.. A pieróg towar deficytowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak musimy myśleć ! Ja się staram pozytywnie nastawiać, Ty też się postaraj [emoji846]Musi być dobrzeNo jestem a raczej muszę być dobrej myśli. Teraz na nic nie mam wpływu . Zrobiłam wszytsko co w mojej mocy
Ja teraz zjadłam chleb z paprykarzem i do tego popijam zupkę serowa moja młoda mnie dziś wykańcza w ogóle nie chce dziś spać.. A ja jestem mega głodnaZjadłabym pieroga, mam 4 ostatnie z Polski. Ale boję się, że znów się zrzygam bo coś mi siedzi w gardle.. A pieróg towar deficytowy
Moje to 3300 i 3250 ❤Wow, kawal bobasa
Moje dwie ostatnie ciaze, to takie dzieci okruszki, po 2900kg wiec teraz tez moze byc mikrusek
O kurcze to faktycznie drobniutkie dzieciaczki[emoji846]mój syn prawie 4 kg a ja 164 w kapeluszu i 53 kg wagi. Dobrze, że miałam cesarkę [emoji85]Wow, kawal bobasa [emoji3059]
Moje dwie ostatnie ciaze, to takie dzieci okruszki, po 2900kg [emoji38] wiec teraz tez moze byc mikrusek [emoji3059]
Zauważyłam że różne osoby różnie określą dany tydzień ciąży. Na pierwszej wizycie u ginekologa byłam w 7t3d. Niektórzy liczą, że to już 8 tydzień a niektórzy, że 7 [emoji6] Wy jak liczycie?
Ja mam nadzieje ze jutro już będzie dobrze biłoFajne uczucie z tym serduchem. Za tydzien w czwartek też dostąpię tego zaszczytu w końcu :-)
Za mną sushi chodzi... Tylko muszę poczekac aż mój stary będzie w biurze, żeby się z nim nie dzielić.Ja teraz zjadłam chleb z paprykarzem i do tego popijam zupkę serowa moja młoda mnie dziś wykańcza w ogóle nie chce dziś spać.. A ja jestem mega głodna
Ja w piątek z przyjaciolka jem juhuZa mną sushi chodzi... Tylko muszę poczekac aż mój stary będzie w biurze, żeby się z nim nie dzielić.
Ja mam w swojej ksiazeczke zdrowia 2200 i 49 cm. A teraz 86 kg skąd kuwa ja się pytam!!!O kurcze to faktycznie drobniutkie dzieciaczki[emoji846]mój syn prawie 4 kg a ja 164 w kapeluszu i 53 kg wagi. Dobrze, że miałam cesarkę [emoji85]