Kolejna wizytę mam 23.02, i właśnie po nich mam się umówić dopiero na prenatalne, powiedzial, że nie muszę wcześniej i będzie wystarczyło 2 tyg. przed się umówić. Bo to w gabinecie u niego. Chyba, że... Jest już wynik z posiewu, tam coś wyszło jednak, to uciekam od tego lekarzaO to widzę też będziesz świętować w marcu [emoji846]oby te urodziny byly dla nas szczęśliwe.
Ja prenatalne mam 15 marca ...to jeszcze tyle czasu.....
reklama
Promyczek91
Fanka BB :)
Słodziak ♡♡To i ja sie pochwale ale póki co tylko psem [emoji23]oto moja groźna sunia z ADHD[emoji16]Zobacz załącznik 1234098
A co masz położone na podłodze?
pasazerka12
Ni ja zdaje sobie z tego sprawę niestety ((. Będąc na tym forum tymbardziej . A w jakich tygodniach poronilas i jak to się objawiało?Nie pociesze Cie- tak pomyślałam w czerwcu po poronieniu a w październiku poroniłam drugi raz. [emoji2356]
m.am
Ano pewnie. Wybierz dla siebie najlepsza opcje.Kolejna wizytę mam 23.02, i właśnie po nich mam się umówić dopiero na prenatalne, powiedzial, że nie muszę wcześniej i będzie wystarczyło 2 tyg. przed się umówić. Bo to w gabinecie u niego. Chyba, że... Jest już wynik z posiewu, tam coś wyszło jednak, to uciekam od tego lekarza
Czyli jednak dobrze, że zrobiłaś ten posiew[emoji846]
Zazwyczaj mówię, że 7-8 tydzień, bo może się przesunąć coś na początku i póki nie ma dokladniejszych badań (prenatalnych np), to ten +/- sobie zostawiam i dla innych albo jeśli to lekarz, to faktycznie np. 7+6.Zauważyłam że różne osoby różnie określą dany tydzień ciąży. Na pierwszej wizycie u ginekologa byłam w 7t3d. Niektórzy liczą, że to już 8 tydzień a niektórzy, że 7 Wy jak liczycie?
pasazerka12
Aaaa czyli po prostu się nie rozwijała...nie byloŻycie jest niesprawiedliwe serio... [emoji853]Ja poronilam w 2017 r. Ciąża przestała się rozwijac na etapie 6 tyg i niestety było łyżeczkowanie.
Całe szczęście 3 miesiące później udało mi się zajść i szczęśliwe donosić ciążę .
Krwawienia itp?
tego tez się boje. Ze pójdę na wizytę i albo się bie rozwija albo serduszko przestanie bić tak po prostu
m.am
Hula hop [emoji7]kręciłam sporo przed ciążą i polecam gorąca . Oczywiście po porodzie gdy już będzie można myśleć o zgubieniu brzuszka. Rewelacyjne efekty [emoji16]Słodziak ♡♡
A co masz położone na podłodze?
Promyczek91
Ja licze jako 7. Bo dla mnie to po prostu 7 i juz...początek 7, środek 7, koniec 7 ale no 8 to 8. Na stronach internetowych w większości też jest liczone tak. Lekarz też liczy tak jak ja.Zauważyłam że różne osoby różnie określą dany tydzień ciąży. Na pierwszej wizycie u ginekologa byłam w 7t3d. Niektórzy liczą, że to już 8 tydzień a niektórzy, że 7 Wy jak liczycie?
reklama
Asju
Myślę, że każda z nas ma takie same obawy...Aaaa czyli po prostu się nie rozwijała...nie bylo
Krwawienia itp?
tego tez się boje. Ze pójdę na wizytę i albo się bie rozwija albo serduszko przestanie bić tak po prostu