reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja raczej się nie przejadam, na pewno mam mniej ruchu, a jestem na maksa napompowana. Napuchnięta taka. No i w żadne bluzki nie wchodzę 😂 wszędzie cyc guziki rozpina, dobrze że zdalnie kamerki nie trzeba włączać. Tyłek też już jakiś taki pełniejszy, a to dopiero 9. Tydz 🙈
Mi bebech wywaliło jakbym była w 5 miesiącu 😂😂😂😂😂

Ja mam juz liste dziewczyn ktore sie zglaszaly. Pisalam nawet z zalozycielka bb i powiedziala zeby sie chociaz 2 tyg jeszcze wstrzymac z watkiem prywatnym bo wiadomk jak to na poczatkach ciazy jest no i po czasie tez niektore nie wchodza juz wgl wiec bez sensu jak takie osoby beda na grupie co sie powiedzmy 2 razy odezwaly i juz na bb ich nie ma.

Co do grupy prywatnej potrzebuje jeszcze jednej moderatorki. Ktora zamierza regularnie wchodzic potem na watek prywatny. Ktos chetny?
Ja też proszę o dołączenie n d o prywatnego wątku 😉 mam nadzieję że będę z wami do września i nic złego się nie wydarzy 😉

Ja dzisiaj mam lepszy dzień, bez większych mdłości... bez większej senności... i od razu schiza w głowie „czy na pewno wszystko jest dobrze” [emoji28] wtedy przypominam sobie, jak pisalysxie, ze jest dzisiaj dzień pozytywnego myślenia i nie ma się co nakręcać [emoji23][emoji24]
Cieaz się chwilą, jutro może zemdlić :-)

Ja ostatnio narzekalam że cyce nie bolalay i od deoch dni co chwilę mam wrażenie że zaraz mi eksplodują :-)

Jej mam to samo z brzuchem, rano to jeszcze jakoś spodnie zapne, ale po jedzeniu czy obiedzie to tragedia🤣
Wracam stacjonarnie do pracy w przyszłym tygodniu i chyba w weekend się szykują zakupy. A to dopiero 7 tydzień 🙈

Boże Dziewczyny,
Ale się źle czuje od wczoraj [emoji17] mam takie mdłości, że nie mogę się ruszyć... Nawet jak wstaje i zrobię kilka kroków to od razu mam odruch wymiotny [emoji24] ale wymiotów zero [emoji58] myślałam że w tym tygodniu mdłości powinny już powoli ustępować [emoji2360]

Gratuluję dzisiejszych wizyt[emoji3590]
Spokojnie, niedługo minie :-) mojanznajoma wymiotowala 3 miesiace bodajże, potem jak ręką odjął skonczyly się meczarnie.

reklama
Dziewczyny wy tu piszecie o śledziach i lodach.... chciałabym mieć takie zachcianki.... Ja właśnie musiałam zjeść cebulę! Taką miałam ochotę, że szok! I zeżarłam (Nie zjadłam a zeżarłam łapczywie).... całą... i to surową 😂 tak śmierdzę, że mąż nawet nie chce do mnie podejść 😂
Hahahaha padłam 😂czytam czytam i myśle mmmm smażona cebulka pycha ale surowa🤔😳hahahah fuj🤣

Do góry