E
Ewka34
Gość
Ja zjadłam dwa lody i mega zapiekankę z surówka ketchupem i sosem czosnkowym ❤❤❤❤ polecam wam zapiekankę z Dino mega jest z piekarnika ❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi bebech wywaliło jakbym była w 5 miesiącuJa raczej się nie przejadam, na pewno mam mniej ruchu, a jestem na maksa napompowana. Napuchnięta taka. No i w żadne bluzki nie wchodzę wszędzie cyc guziki rozpina, dobrze że zdalnie kamerki nie trzeba włączać. Tyłek też już jakiś taki pełniejszy, a to dopiero 9. Tydz
Ja też proszę o dołączenie n d o prywatnego wątku mam nadzieję że będę z wami do września i nic złego się nie wydarzyJa mam juz liste dziewczyn ktore sie zglaszaly. Pisalam nawet z zalozycielka bb i powiedziala zeby sie chociaz 2 tyg jeszcze wstrzymac z watkiem prywatnym bo wiadomk jak to na poczatkach ciazy jest no i po czasie tez niektore nie wchodza juz wgl wiec bez sensu jak takie osoby beda na grupie co sie powiedzmy 2 razy odezwaly i juz na bb ich nie ma.
Co do grupy prywatnej potrzebuje jeszcze jednej moderatorki. Ktora zamierza regularnie wchodzic potem na watek prywatny. Ktos chetny?
Aaaa rozumiem :* ale będzie dobrze kochanaNie że względu na to co było
Cieaz się chwilą, jutro może zemdlić :-)Ja dzisiaj mam lepszy dzień, bez większych mdłości... bez większej senności... i od razu schiza w głowie „czy na pewno wszystko jest dobrze” [emoji28] wtedy przypominam sobie, jak pisalysxie, ze jest dzisiaj dzień pozytywnego myślenia i nie ma się co nakręcać [emoji23][emoji24]
Nie ma innej opcji ❤Aaaa rozumiem :* ale będzie dobrze kochana
Mi bebech wywaliło jakbym była w 5 miesiącu
Spokojnie, niedługo minie :-) mojanznajoma wymiotowala 3 miesiace bodajże, potem jak ręką odjął skonczyly się meczarnie.Boże Dziewczyny,
Ale się źle czuje od wczoraj [emoji17] mam takie mdłości, że nie mogę się ruszyć... Nawet jak wstaje i zrobię kilka kroków to od razu mam odruch wymiotny [emoji24] ale wymiotów zero [emoji58] myślałam że w tym tygodniu mdłości powinny już powoli ustępować [emoji2360]
Gratuluję dzisiejszych wizyt[emoji3590]
Hahahaha padłam czytam czytam i myśle mmmm smażona cebulka pycha ale surowahahahah fujDziewczyny wy tu piszecie o śledziach i lodach.... chciałabym mieć takie zachcianki.... Ja właśnie musiałam zjeść cebulę! Taką miałam ochotę, że szok! I zeżarłam (Nie zjadłam a zeżarłam łapczywie).... całą... i to surową tak śmierdzę, że mąż nawet nie chce do mnie podejść