reklama
nowafalaa
Fanka BB :)
Wporzadku, samopoczucie akurat mi się nie zmienia jeszcze doszły częstsze ciągnięcia i piersi bardziej bola, trochę się męczę szybciej i to tyleDziewxzyny jak się czujecie ?
Ja generalnie siper trochę wydaje mi się ze wrażliwa na zapachy jestem
Agnieszka19m
Nie mam.jeszcze wcale. Jest aktualnie 7+4. W czwartek mam wizyteA karty masz dwie?
Promyczek91
O super Czyli spokojnie mogę tak chodzić na dwa fronty hehe? Mam nadzieję że czasowo to ogarnę. U prywatnego bede brala l4 więc wizyty beda musiały być częstsze.@Promyczek91 ja mam dwie karty ciąży. Jedna na NFZ, a druga prywatnie [emoji846]
G
gość 202851
Gość
Ja się z kolei naczytałam że te PAPPA to statystyka, często wychodzi większe ryzyko wad, babki tracą kupę nerwów i stresów, a potem jest wszystko OK. Jednak, zdam się na opinię mojego lekarza i zobaczę co on mi powie. Koleżanki mi mówiły, że najpierw robi USG a potem zależnie od decyzji: jest dzien-dwa na pobranie krwi.Ja będę robiła na pewno Pappę. Mam 24.02 wizytę prenatalne+pappa.
Myślę jeszcze nad NIFTY, ale to chyba za duży koszt.
PaulinaMalina91
ja jedyny zapach,którego nie mogę znieść to płyn do spryskiwaczy no tak mi capi alkoholem ze fujjjjDziewxzyny jak się czujecie ?
Ja generalnie siper trochę wydaje mi się ze wrażliwa na zapachy jestem
panna_ag
Aktywna w BB
Witaj w klubie mnie też rozłożyła ta ciąża mdlosci non stop i Energi zero. Ale powinno już niedługo być lepiej witaj w naszym gronieCześć, chciałabym do Was dołączyć.
Jestem w 8+2, to moja 2 ciąża. Termin mam na 11.09. Pierwsza zakończyła się sukcesem i mam 2.5-letnią córeczkę Adę.
Ta ciąża daje mi popalić. Od 5tc mam okropne, całodniowe mdłości. 1-2x dziennie wymioty. Zgaga i zero energii. Gdyby nie to, że mam córkę do opieki to pewnie bym całe dnie spala. Do tego dokucza mi podbrzusze- lekkie pobolewanie jakby okresowe, ale o wiele wiele lżejsze. Nie przeszkadza w funkcjonowaniu. Tak jakby troche po bokach. Czy Was też pobolewa brzuch?
Cantosowa
Moderator
Ja mam juz liste dziewczyn ktore sie zglaszaly. Pisalam nawet z zalozycielka bb i powiedziala zeby sie chociaz 2 tyg jeszcze wstrzymac z watkiem prywatnym bo wiadomk jak to na poczatkach ciazy jest no i po czasie tez niektore nie wchodza juz wgl wiec bez sensu jak takie osoby beda na grupie co sie powiedzmy 2 razy odezwaly i juz na bb ich nie ma.
Co do grupy prywatnej potrzebuje jeszcze jednej moderatorki. Ktora zamierza regularnie wchodzic potem na watek prywatny. Ktos chetny?
[/QUOTE
Wydaje mi się, że już się zgłaszałam, ale dla pewności - też zostaje z wami ;-)
reklama
m.am
Myślę, że bez obaw [emoji846]O super Czyli spokojnie mogę tak chodzić na dwa fronty hehe? Mam nadzieję że czasowo to ogarnę. U prywatnego bede brala l4 więc wizyty beda musiały być częstsze.