reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja mam juz liste dziewczyn ktore sie zglaszaly. Pisalam nawet z zalozycielka bb i powiedziala zeby sie chociaz 2 tyg jeszcze wstrzymac z watkiem prywatnym bo wiadomk jak to na poczatkach ciazy jest no i po czasie tez niektore nie wchodza juz wgl wiec bez sensu jak takie osoby beda na grupie co sie powiedzmy 2 razy odezwaly i juz na bb ich nie ma.

Co do grupy prywatnej potrzebuje jeszcze jednej moderatorki. Ktora zamierza regularnie wchodzic potem na watek prywatny. Ktos chetny?
Również jestem chętna na wątek prywatny :)

reklama
Też pomyślałam, że jej reakcja mogła być spowodowana tym że sama miała przykro doświadczenia. Pytania o staranie może zadała dlatego że chciała sprawdzić, czy to planowałas czy nie. Są różne babki, czasem tak robią z zazdrości, czasem węszą podstęp. Może ta nie umiała być subtelna i wyszło z niej to co miała akurat na myśli.
Ważne, że masz już to za sobą i żeby załatwiła Ci pracę zdalną. :) Może ona teraz bije się w pierś że tak zrobiła, zobacz czy jej zachowanie przy najbliższej okazji nie będzie inne :D

Mój zawsze powtarza: "nie podejrzewaj złej woli tam, gdzie w grę wchodzi zwykła głupota". Także tego, tyle w temacie pytań o starania, planowania itd.

U mnie tez w pracy zapytały czy planowane... No kurczę 😂 nie spytałabym się nigdy tak drugiej kobiety 🤷🏻‍♀️ ale to tak jest, dzisiaj poszłam zanieść dziewczynom faworki i powiedziałam, że raczej już nie wrócę do nich :p teraz odpoczywanie.

Dziewczyny miałam stwierdzona cukrzyce ciążowa, od 4 dni mierze cukier i cały czas mam w normie czy myślicie, że już do końca bede musiała mieć ten glukometr przy sobie jak wyniki bedą okej to odpuszczą? Wizytę u diabetologa mam za tydzien. :-)

Powiedzcie mi czy od proga mogę zatrzymywać wodę? No kufa nie ma siły żeby mi tak dupa urosła a czuje się jak bania.

Dziewczyny wy tu piszecie o śledziach i lodach.... chciałabym mieć takie zachcianki.... Ja właśnie musiałam zjeść cebulę! Taką miałam ochotę, że szok! I zeżarłam (Nie zjadłam a zeżarłam łapczywie).... całą... i to surową 😂 tak śmierdzę, że mąż nawet nie chce do mnie podejść 😂

Powiedzcie mi czy od proga mogę zatrzymywać wodę? No kufa nie ma siły żeby mi tak dupa urosła a czuje się jak bania.
wydaje mi się że tak to chyba analogicznie przed okresem jak rośnie progesteron jest tendencja do zatrzymywania wody i przez to się człowiek robi napompowany. Ale ja osobiście nie miałam z tym problemów.

Dziewczyny wy tu piszecie o śledziach i lodach.... chciałabym mieć takie zachcianki.... Ja właśnie musiałam zjeść cebulę! Taką miałam ochotę, że szok! I zeżarłam (Nie zjadłam a zeżarłam łapczywie).... całą... i to surową 😂 tak śmierdzę, że mąż nawet nie chce do mnie podejść 😂
Wygrałaś wszystko 😂😂😂

wydaje mi się że tak to chyba analogicznie przed okresem jak rośnie progesteron jest tendencja do zatrzymywania wody i przez to się człowiek robi napompowany. Ale ja osobiście nie miałam z tym problemów.

Ja raczej się nie przejadam, na pewno mam mniej ruchu, a jestem na maksa napompowana. Napuchnięta taka. No i w żadne bluzki nie wchodzę 😂 wszędzie cyc guziki rozpina, dobrze że zdalnie kamerki nie trzeba włączać. Tyłek też już jakiś taki pełniejszy, a to dopiero 9. Tydz 🙈

reklama
Hyhyhy nie no wymiatasz😂😂😂😂😂

Do góry