reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Boże Dziewczyny,
Ale się źle czuje od wczoraj 😔 mam takie mdłości, że nie mogę się ruszyć... Nawet jak wstaje i zrobię kilka kroków to od razu mam odruch wymiotny 😭 ale wymiotów zero 😑 myślałam że w tym tygodniu mdłości powinny już powoli ustępować 🤦🏼‍♀️

Gratuluję dzisiejszych wizyt❤️

Boże Dziewczyny,
Ale się źle czuje od wczoraj 😔 mam takie mdłości, że nie mogę się ruszyć... Nawet jak wstaje i zrobię kilka kroków to od razu mam odruch wymiotny 😭 ale wymiotów zero 😑 myślałam że w tym tygodniu mdłości powinny już powoli ustępować 🤦🏼‍♀️

Gratuluję dzisiejszych wizyt❤️
Przybijam piątkę mnie też teraz zaczynają mdłości i odruch wymiotny łapać. U mnie mowienie wzmaga odruch wymiotny, ale jeszcze nie wymiotowalam. Dlatego ja was dzisiaj czytam ale leżę i umieram. Cieszę się za wasze pozytywne wieści z wizyt.

Przybijam piątkę mnie też teraz zaczynają mdłości i odruch wymiotny łapać. U mnie mowienie wzmaga odruch wymiotny, ale jeszcze nie wymiotowalam. Dlatego ja was dzisiaj czytam ale leżę i umieram. Cieszę się za wasze pozytywne wieści z wizyt.
Ja też większość dnia przeleżałam 🤷🏼‍♀️ oby jutro było już trochę lepiej 😭

Witam się z wszystkimi i ja. U nas termin na 18.09 wg @. 7 tygodni. W dzień @ zaczęłam plamić.. po 3 tygodniach zrobiłam test iiiii piękne dwie grube krechy [emoji3590]. Bardzo się boje bo jestem po promieniu 5 miesięcy [emoji17]. Jestem dobrej myśli, pierwsze USG za nami i już serduszko bije.. [emoji3059]

O to przybijam piątkę [emoji846]u mnie dziś 7+2 [emoji846]
Najważniejsze, że bije serduszko [emoji3531] teraz wszystko musi być ok [emoji846]

Byłam na wizycie w czwartek to już było widać i słychać i było ok. 114 uderzeń więc lekarka powiedziała, że jakoś musiało dopiero zacząć bić :).

Ooo, ja też w czwartek mam wizytę. Idę na 17. Na którą masz? To moja druga wizyta, pierwsza była 18.01 i biło już serducho ❤
Ja na 18.40 czasu angielskiego czyli w pl 19.40 🤗a który u Ciebie już tydzień?

reklama
Gratuluje wszystkich pozytywnych wizyt dzisiaj 😊
My dzisiaj mamy dzień lenia przed tv i sobie leżymy i nic nie robimy 😂 a jak Wam dzień minol?

Do góry