reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Cześć dziewczyny ja dziś byłam u lekarza wszystko dobrze z OM 9+1 z usg 9+0 dzidzia strasznie ruchliwa ma 2,25 cm i w końcu jestem trochę spokojniejsza niż byłam. Może kogoś tez bolą tu stawy bo ja chyba czuje każdy jeden od palców po kostki ma ktoś jakiś sposób ? Baseny zamknięte już się wytrzymać nie da 😩
Super wieści ❤

Do 14:00 już niedługo, spróbuj może się położyć i zdrzemnąć jeżeli masz taką możliwość. O której godzinie masz brać tabletki? Może można przyspieszyć o godzine-dwie. Włącz sobie jakiś ulubiony film albo puść ulubione piosenki, żeby czas szybciej zleciał, a potem szykowanie się do wizyty i ni się obejrzysz a już będziesz w gabinecie. Ściskam Ciebie mocno [emoji3590]
U mnie nie da sie odpoczac mam rocznego synka [emoji23]. Wlasnie sie zbieram. Co do gofzin brania to mi nawrt nie powiedziala nic. Mowia tylkl ze 3 razy dziennie. I dzisiaj zaaplikowalam pierwszy raz rano ta tabletke

Swoją drogą, co do wkładek - to też trzeba korzystać z nich w miarę rzadko. Tak jak pisała mama ginekolog, one umożliwiają nawracania czy pojawiania się infekcją. Najlepiej nosić bawełnianą bieliznę, najwyżej częściej ją zmieniać. Na wkładce śluz pozostaje wilgotny i mamy idealne środowisko dla bakterii. W przypadku bielizny bawełnianej on zasycha. :)
❤️

Z moich doświadczeń wynika, ze zwolnienia są raczej nadużywane niż nie. Moje koleżanki mnie namawiają - idź na zwolnienie to sobie odpoczniesz. Serio??Jeżeli są wskazania i lekarz rekomenduje to rozsądnym jest pójście na l4. Osobiście mimo

❤️
U mnie to samo w pracy.. 🙄 nie mogą zrozumieć że ja lubię ta pracę 🙄 to chyba rzadkość że ktoś lubi prace 😂

U mnie to samo w pracy.. 🙄 nie mogą zrozumieć że ja lubię ta pracę 🙄 to chyba rzadkość że ktoś lubi prace 😂
Skasowałam te cześć wpisu, bo stwierdziłam, że musiałabym się rozpisać bardziej, żeby nie być zle zrozumiana ;) anyway naprawdę sytuacje są bardzo różne, każdy powinien sam podejmować decyzje, oczywiście z lekarzem.

Przypominał ból na małpę taki tępy na środku.. Nic więcej się dziś nie wydarzyło, sluz biały. Oby to nie zwiastowało czegos złego 🙄próbuje się nie przejmować ale każdy jakiś bodziec daje do myślenia
Musi być dobrze ❤
Dobra teraz będzie obrzydliwie. To brudzeniem, plamienie czy kij wie co. Poczekałam aż wyschnie
Wczoraj miałam to samo po różowym było duuużo takiego syfu brązowego...

Tez jestem w tym dobra 😊 dzisiaj byłam na badaniach krwi i babka do mnie ze krew wolno leci i może mam gęstą krew albo ciśnienie niskie. Jak usłyszałam gęsta krew tak do tej pory cały internet już przeczytany co się może wydarzyć... ehh czy w morfologii wyjdzie czy krew jest ok ?
Mi pani przy pobieraniu krwi powiedziała że warto wypić rano szklankę wody :)

reklama
Do góry