Może tak byćMoże po prostu za mało piłaś
reklama
E
Ewka34
Gość
Super wieści ❤Cześć dziewczyny ja dziś byłam u lekarza wszystko dobrze z OM 9+1 z usg 9+0 dzidzia strasznie ruchliwa ma 2,25 cm i w końcu jestem trochę spokojniejsza niż byłam. Może kogoś tez bolą tu stawy bo ja chyba czuje każdy jeden od palców po kostki ma ktoś jakiś sposób ? Baseny zamknięte już się wytrzymać nie da
Paulina97
Fanka BB :)
U mnie nie da sie odpoczac mam rocznego synka [emoji23]. Wlasnie sie zbieram. Co do gofzin brania to mi nawrt nie powiedziala nic. Mowia tylkl ze 3 razy dziennie. I dzisiaj zaaplikowalam pierwszy raz rano ta tabletkeDo 14:00 już niedługo, spróbuj może się położyć i zdrzemnąć jeżeli masz taką możliwość. O której godzinie masz brać tabletki? Może można przyspieszyć o godzine-dwie. Włącz sobie jakiś ulubiony film albo puść ulubione piosenki, żeby czas szybciej zleciał, a potem szykowanie się do wizyty i ni się obejrzysz a już będziesz w gabinecie. Ściskam Ciebie mocno [emoji3590]
Swoją drogą, co do wkładek - to też trzeba korzystać z nich w miarę rzadko. Tak jak pisała mama ginekolog, one umożliwiają nawracania czy pojawiania się infekcją. Najlepiej nosić bawełnianą bieliznę, najwyżej częściej ją zmieniać. Na wkładce śluz pozostaje wilgotny i mamy idealne środowisko dla bakterii. W przypadku bielizny bawełnianej on zasycha.
E
Ewka34
Gość
Czym zaaplikowalas? Palcem czy tym jajcemU mnie nie da sie odpoczac mam rocznego synka [emoji23]. Wlasnie sie zbieram. Co do gofzin brania to mi nawrt nie powiedziala nic. Mowia tylkl ze 3 razy dziennie. I dzisiaj zaaplikowalam pierwszy raz rano ta tabletke
E
Ewka34
Gość
U mnie to samo w pracy.. nie mogą zrozumieć że ja lubię ta pracę to chyba rzadkość że ktoś lubi praceZ moich doświadczeń wynika, ze zwolnienia są raczej nadużywane niż nie. Moje koleżanki mnie namawiają - idź na zwolnienie to sobie odpoczniesz. Serio??Jeżeli są wskazania i lekarz rekomenduje to rozsądnym jest pójście na l4. Osobiście mimo
Skasowałam te cześć wpisu, bo stwierdziłam, że musiałabym się rozpisać bardziej, żeby nie być zle zrozumiana anyway naprawdę sytuacje są bardzo różne, każdy powinien sam podejmować decyzje, oczywiście z lekarzem.U mnie to samo w pracy.. nie mogą zrozumieć że ja lubię ta pracę to chyba rzadkość że ktoś lubi prace
jjm86
Fanka BB :)
Musi być dobrze ❤Przypominał ból na małpę taki tępy na środku.. Nic więcej się dziś nie wydarzyło, sluz biały. Oby to nie zwiastowało czegos złego próbuje się nie przejmować ale każdy jakiś bodziec daje do myślenia
Wczoraj miałam to samo po różowym było duuużo takiego syfu brązowego...Dobra teraz będzie obrzydliwie. To brudzeniem, plamienie czy kij wie co. Poczekałam aż wyschnie
G
gość 202851
Gość
Mi pani przy pobieraniu krwi powiedziała że warto wypić rano szklankę wodyTez jestem w tym dobra dzisiaj byłam na badaniach krwi i babka do mnie ze krew wolno leci i może mam gęstą krew albo ciśnienie niskie. Jak usłyszałam gęsta krew tak do tej pory cały internet już przeczytany co się może wydarzyć... ehh czy w morfologii wyjdzie czy krew jest ok ?
reklama
Szklankę wypiłam ale ogólnie chyba za mało pije muszę się zmuszać żeby przyjmować więcej płynówMi pani przy pobieraniu krwi powiedziała że warto wypić rano szklankę wody