Elodia
Fanka BB :)
[emoji85] Nie powiem o jakich lodach pomyślałam [emoji85]Dokładnie!!! I więcej lodów [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji85] Nie powiem o jakich lodach pomyślałam [emoji85]Dokładnie!!! I więcej lodów [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ani mi nie mów, dziś miałam orgazm senny[emoji85] Nie powiem o jakich lodach pomyślałam [emoji85]
A to nawet nie wiedziałam [emoji85] śpię to na pewno bez wkładki, ale jak gdzies wyjść muszę to wkładka jak najbardziej założona. W domu to różnie.
Hahah mi też jakiś czas temu się zdarzył, haha jak się obudziałm w nocy to nie wiedziałam, co się dzieje a przed ciążą nigdy takiego snu nie uświadczyłamAni mi nie mów, dziś miałam orgazm senny
Wietrzenie narodoweJa nigdy nie sypiam w majtkach, zazwyczaj sama koszulka, niech się wietrzy wszystko, inaczej bym chyba nie zasnęła.
Tak i ja np. mam konflikt serologiczny, ale to moja pierwsza ciąża, więc ginekolog powiedział, że przy drugiej bierze się zastrzyki.Dziewczyny a sprawdzałyście zgodność krwi z patnerem/mężem?
Nigdy Ale mamy zdrowe dzieciDziewczyny a sprawdzałyście zgodność krwi z patnerem/mężem?
Tez jestem w tym dobra dzisiaj byłam na badaniach krwi i babka do mnie ze krew wolno leci i może mam gęstą krew albo ciśnienie niskie. Jak usłyszałam gęsta krew tak do tej pory cały internet już przeczytany co się może wydarzyć... ehh czy w morfologii wyjdzie czy krew jest ok ?Nie wkręcaj sobie nic. Ja jestem od tego ekspertką.. Mąż mnie chce zabić za moje wymysły i panikę
To się chyba tylko sprawdza jak matka ma rh-? Czy się mylę?Dziewczyny a sprawdzałyście zgodność krwi z patnerem/mężem?