Promyczek91
Fanka BB :)
Ooo u brata od narzeczonego miała być Gaja ale jednak została Bianka Dwa ładneOjej jak mi się imię Gaja spodobało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo u brata od narzeczonego miała być Gaja ale jednak została Bianka Dwa ładneOjej jak mi się imię Gaja spodobało
Hej dziewczyny ehhh jestem załamana. Właśnie dowiedziałam się, że nie zostanie mi przedłużona umowa, bo jestem w ciąży dopiero 5 tydzień i nie mają obowiązku przedłużać mi umowy... Nie wiem co robić... aktualnie jestem na l4 bo mam ciążę zagrożoną i jestem po jednym poronieniu. Była któraś z Was w takiej sytuacji ?
Bianka to mój faworyt albo Nadia albo OskarOoo u brata od narzeczonego miała być Gaja ale jednak została Bianka Dwa ładne
Mia piękne ale jest też w kalendarzu Mija i tu byłby problem że trzeba by było komuś tłumaczyć jak się pisze. Tak jak mam problem z nazwiskiem, nie mogę tak poprostu powiedzieć tylko zawsze to trwa chwile zanim się dogadam zwłaszcza przez tel. NelaJa mam problem z imiona dla chłopaka póki co tylko jedno mi sie widzi i jest to Olek
Dla dziewczynki:
Nela
Mia
Luiza
Inez
Sama juz nie wiem które bardziej mi się podoba
Mi dla chłopca też bardzo podobało się Olek ale niestety urząd nie pozwala tak zapisywać. Już czytałam o tym i nie ma takiego imienia można nazwać Aleksander i zdrabniać Olek i póki co nic więcej się nie daJa mam problem z imiona dla chłopaka póki co tylko jedno mi sie widzi i jest to Olek
Dla dziewczynki:
Nela
Mia
Luiza
Inez
Sama juz nie wiem które bardziej mi się podoba
Oczywiście więcej imion mi się podoba ale są pozajmowane w rodzinie bądź w śród znajomych
Oj gdyby nie to że w naszej rodzinie juz jest to też bym tak dalaBianka to mój faworyt albo Nadia albo Oskar
No mialam na myśli Aleksander ale większość i tak będzie się zwracać OlekMi dla chłopca też bardzo podobało się Olek ale niestety urząd nie pozwala tak zapisywać. Już czytałam o tym i nie ma takiego imienia można nazwać Aleksander i zdrabniać Olek i póki co nic więcej się nie da
Hehe ja myśle ze ubranka dopiero zaczne kupowac w 7 miesiącu tak samo mebelki itpCzekam do tych badań za 3 tygodnie, jak stuknie 11 tydzień, bo już tak mnie korci kupowanie ubranek przygotowałam sobie piękny karton, w którym będę składować swoje zdobycze
Wszystkie rzeczy dla dzieci są takie słodkie... póki co trzeba brać neutralne kolory, kiedy nie zna się płci kiedy zaczęliście kupować chociażby ubranka?