reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
A jaki masz rodzaj umowy ?
Hej dziewczyny ehhh jestem załamana. Właśnie dowiedziałam się, że nie zostanie mi przedłużona umowa, bo jestem w ciąży dopiero 5 tydzień i nie mają obowiązku przedłużać mi umowy... Nie wiem co robić... aktualnie jestem na l4 bo mam ciążę zagrożoną i jestem po jednym poronieniu. Była któraś z Was w takiej sytuacji ?

Ja mam problem z imiona dla chłopaka póki co tylko jedno mi sie widzi i jest to Olek 😊
Dla dziewczynki:
Nela
Mia
Luiza
Inez
Sama juz nie wiem które bardziej mi się podoba :)
Oczywiście więcej imion mi się podoba ale są pozajmowane w rodzinie bądź w śród znajomych :)

Ja mam problem z imiona dla chłopaka póki co tylko jedno mi sie widzi i jest to Olek 😊
Dla dziewczynki:
Nela
Mia
Luiza
Inez
Mia piękne ale jest też w kalendarzu Mija i tu byłby problem że trzeba by było komuś tłumaczyć jak się pisze. Tak jak mam problem z nazwiskiem, nie mogę tak poprostu powiedzieć tylko zawsze to trwa chwile zanim się dogadam zwłaszcza przez tel. Nela ❤️

Czekam do tych badań za 3 tygodnie, jak stuknie 11 tydzień, bo już tak mnie korci kupowanie ubranek 😂 przygotowałam sobie piękny karton, w którym będę składować swoje zdobycze 😅
Wszystkie rzeczy dla dzieci są takie słodkie... póki co trzeba brać neutralne kolory, kiedy nie zna się płci 😂 kiedy zaczęliście kupować chociażby ubranka? 😅

Dla dziewczynki:
Nela
Mia
Luiza
Inez
Oczywiście więcej imion mi się podoba ale są pozajmowane w rodzinie bądź w śród znajomych :)
Mi dla chłopca też bardzo podobało się Olek ale niestety urząd nie pozwala tak zapisywać. Już czytałam o tym i nie ma takiego imienia ☹️ można nazwać Aleksander i zdrabniać Olek i póki co nic więcej się nie da ☹️

Mi dla chłopca też bardzo podobało się Olek ale niestety urząd nie pozwala tak zapisywać. Już czytałam o tym i nie ma takiego imienia ☹️ można nazwać Aleksander i zdrabniać Olek i póki co nic więcej się nie da ☹️
No mialam na myśli Aleksander ale większość i tak będzie się zwracać Olek ;)

reklama
Czekam do tych badań za 3 tygodnie, jak stuknie 11 tydzień, bo już tak mnie korci kupowanie ubranek 😂 przygotowałam sobie piękny karton, w którym będę składować swoje zdobycze 😅
Wszystkie rzeczy dla dzieci są takie słodkie... póki co trzeba brać neutralne kolory, kiedy nie zna się płci 😂 kiedy zaczęliście kupować chociażby ubranka? 😅
Hehe :) ja myśle ze ubranka dopiero zaczne kupowac w 7 miesiącu :) tak samo mebelki itp:)

Do góry