reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Jezu, naczytałam się teraz o tej umowie jednej z Was, że szefowa nie przedłużyła, bo nie jest w 3 miesiącu ciąży jeszcze... współczuje... a jeżeli ja jestem w ciąży, ale umowę mam na ponad 1 rok, to chyba nie może mnie zwolnić, mimo, ze nie ma 3 miesiąca jeszcze?
Jeśli koniec umowy byłby przed 12 tygodniem, to nie ma obowiązku przedłużenia, to jest dobra wola pracodawcy czy to zrobi. Lae jesli masz umowe na czas określony, i konczy się ona po uplywie 12 tygodbia, wtedy musi być przedlużona do dnia porodu.

reklama
Jasne .Jestem technikiem farmacji [emoji846]
Oo super powiem Ci ze bardzo chciałam isc na ten kierunek. Jak sie juz zdecydowałam to weszlo wtedy coś ze technicy farmacji i tak nie beda mogli pracować w aptekach więc zrezygnowałam z szkoły a tak żałuję bo potem sie to znowu pozmieniało i dość często widze ogłoszenia ze potrzebują ;)

Ja tez tak mam 😔 niby czuje ze jest ok, chciałabym zamówić segregator ciążowy ale się boje, myśle ze poczekam do prenatalnych, pytanie czy to minie hahah i kiedy
Dziewczyny! Myślcie pozytywnie, wiem, ze w pierwszym trymestrze martwimy się na zapas, ale to niezdrowe dla bobasa. Co by miało być - będzie dobrze. Witaminy koniecznie zamów i bierz, nawet odpukać jakby coś się stało - przecież nie wpłyną na Ciebie złe. Segregator tez możecie mieć.

reklama
Do góry