reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

gdybyś dwa dni wcześniej chociaż wzięła zwolnienie to byś mogła ciągnąć, sama kadrowa mi podpowiedziała a że leczyłam się na kręgosłup to wzięłam a po 2tyg wyszła ciąża [emoji2960]
To Ci się udało :-)

Zaraz osiwieję. Zdjelam stanik to standardowo zawyłam z bólu. A teraz spokojnie, sutki nawet bardziej szczypią przy dotknieciu niż bolą. Stara baba, wiem, i glupie pytanie zadam. To już organizm się przyzwyczaja do ciąży tak szybko? Bo w sumie nie pamiętam, liedy mniw cyce przestaly bolec jak 14 lat temu z młodą bylam w ciazy. A z kolei 3 lata temu dość szybko mnie przestaly boleć, a dzien czy dwa pozniej zaczely się plamienia. Przepraszam ze sieję ferment :-/

reklama

Zaraz osiwieję. Zdjelam stanik to standardowo zawyłam z bólu. A teraz spokojnie, sutki nawet bardziej szczypią przy dotknieciu niż bolą. Stara baba, wiem, i glupie pytanie zadam. To już organizm się przyzwyczaja do ciąży tak szybko? Bo w sumie nie pamiętam, liedy mniw cyce przestaly bolec jak 14 lat temu z młodą bylam w ciazy. A z kolei 3 lata temu dość szybko mnie przestaly boleć, a dzien czy dwa pozniej zaczely się plamienia. Przepraszam ze sieję ferment :-/
Ja się nie znam. Mnie tam nic nie boli tylko trochę sutki szczypią. Sama jestem zdziwiona w poprzedniej ciąży jeszcze przed okresem mnie cycki wrały, a teraz nic

A powiedzcie mi te spodnie i legginsy ciążowe to się bierze ten rozmiar który się nosi normalnie czy jakiś większy z racji brzucha? ja jeszcze nie kupuję nic ciążowego bo w moich ciuchach daję radę, ale martwią mnie te wzdęcia i uciskające spodnie. Jeśli teraz będę musiała częściej w pracy się pojawiać to chyba pora zacząć szukać wygodnego dołu.
Ja noszę S, wzięłam S i są w nogach i tyłku dobre, a jeszcze ciut za duże w miejscu na brzuch :)
Kupiłam dlatego, że wszystkie spodnie miałam dopasowane a teraz nie mogę zapiąć w nich guzika

Mnie rano tez mniej bolały. W poprzedniej ciąży przestały bolec z dnia na dzień, wiec w panice poleciałam do jakiekolwiek lekarza na usg. Dzisiaj wygrzebalam ten wynik i wtedy to było 9+4, a dzisiaj mam 9+2, wiec się zgadza :)

Mnie rano tez mniej bolały. W poprzedniej ciąży przestały bolec z dnia na dzień, wiec w panice poleciałam do jakiekolwiek lekarza na usg. Dzisiaj wygrzebalam ten wynik i wtedy to było 9+4, a dzisiaj mam 9+2, wiec się zgadza :)
W poprzedniej ciazy nawet do 9+2 nie dotrwalam :-) a córkę urodizlam dzień przed terminem. Oby teraz bez przeszkód. Może jutro zabolą mocniej.

Ja się nie znam. Mnie tam nic nie boli tylko trochę sutki szczypią. Sama jestem zdziwiona w poprzedniej ciąży jeszcze przed okresem mnie cycki wrały, a teraz nic
Mnie teraz zaczely boleć sutki przy dotyku kilka dni po owu. I dodatkowo cycki zaczely bolec jakoś później , z dzień czy dwa przed testem, a zawsze przed okresem bolały od owu. Uch. No zobaczymy. Czasami mi się zdarza pomarudzić :-/

reklama
Do góry