A jak u Ciebie? Wszystko ok?Hej i jak tam ?
reklama
Mnie też co jakiś czas lekko pobolewa podbrzusze, i też raczej po wysiłku. Mam też momenty właśnie, że nie boli, ale jakby czuję. Do tego czasem jak wstanę, czy po prostu się wyprostuję, mam takie kłócia jakby w jajniku? czy coś takiego. Piersi czasem poczuję, zwłaszcza jak mi zimno, e mdłości nie mam w ogóle o dziwo, a w pierwszej ciąży na podobnym etapie miałam straszne mdłości. No nic, jestem ciekawa jak to się tam rozwija, a wizyta za tydzień
Cześć Dziewczyny...
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki 02.12 (okres standardowo 31 dni, ale czasami się wydłuża), w dniu 06.01 blada druga kreska, 07.01 wizyta u gin, brak widocznego pęchęrzyka Beta hCG tego dnia 92,6 U/l, a dzisiaj, czyli po 48h - 207,9 mU/ml (zatem niby przyrost jest). Bolący brzuch, czułe piersi i pierwsze lekkie mdłości dzisiaj. Boję się że coś jest nie tak przez takie małe stężenie (a może bardziej przez brak lokalizacji ciałka żółtego). Z rad - nie idźcie za szybko, bo tylko nerwy z tego powodu... Kolejna wizyta w piątek 16.01 (ale może dzień wcześniej pójdę znowu na betę, bo jak nie będzie 1000 to znowu nic nie zobaczę)...
Pierwszy dzień ostatniej miesiączki 02.12 (okres standardowo 31 dni, ale czasami się wydłuża), w dniu 06.01 blada druga kreska, 07.01 wizyta u gin, brak widocznego pęchęrzyka Beta hCG tego dnia 92,6 U/l, a dzisiaj, czyli po 48h - 207,9 mU/ml (zatem niby przyrost jest). Bolący brzuch, czułe piersi i pierwsze lekkie mdłości dzisiaj. Boję się że coś jest nie tak przez takie małe stężenie (a może bardziej przez brak lokalizacji ciałka żółtego). Z rad - nie idźcie za szybko, bo tylko nerwy z tego powodu... Kolejna wizyta w piątek 16.01 (ale może dzień wcześniej pójdę znowu na betę, bo jak nie będzie 1000 to znowu nic nie zobaczę)...
PaulinaMalina91
Fanka BB :)
nie stresuj sięCześć Dziewczyny...
Poprószy za mała beta jeszcze żeby pęcherzyk zobaczyć,niby się mówi ze przy becie 1000 widać pęcherzyk ale to zależy od sprzętu jeszcze
Też czekam na wyniki. Odświeżam stronę co 5 minut. Mam nadzieję, ze babka w lab nie wkrecila mnie, ze dziś będą..A jak u Ciebie? Wszystko ok?
Qruszon
Ja robiłam betę wczoraj wyszło 758,3-4 tydzień. W którym tygodniu najlepiej iść do ginka ?5-6tydzien ?Cześć dołączam i ja 6.01 zrobiłam test i wyszły dwie kreski. Beta z wczoraj 867 iu/l z aplikacji pokazuje tydzień 4+2. W poniedziałek ide na powtórkę bety a we wtorek mam wizytę u lekarza. Jest to bardzo stresujący czas dla mnie, ponieważ w lecie poroniłam swoją pierwsza ciąże - puste jajo płodowe. Nie mogę opędzić się od negatywnych myśli...
Qruszon
#madzietka jaka betę miałaś jak było puste jajo płodowe?Ja robiłam betę wczoraj wyszło 758,3-4 tydzień. W którym tygodniu najlepiej iść do ginka ?5-6tydzien ?
Ja robiłam betę wczoraj wyszło 758,3-4 tydzień. W którym tygodniu najlepiej iść do ginka ?5-6tydzien ?
Bardziej 6-7, wtedy już więcej widać.
Qruszon
@Qruszon @madzietka @Maeta13.0e.21
Witajcie. Fajnie, że jest nas coraz więcej. Życze sobie i wszystkim, dotrwania w spokoju do września.
reklama
Qruszon
A czytałam dziewczynki miały przypadki puste jajo płodowe, wtedy Beta tez rośnie?Bardziej 6-7, wtedy już więcej widać.