reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziewczyny, a ja właśnie wróciłam z imprezy urodzinowej siostry [emoji846]zaszalałam i wypiłam nawet piwo bezalkoholowe [emoji23] kurcze już miałam nie iść bo tak mnie głowa bolała i jakąś śpiąca byłam ..dobrze , że jednak mąż mnie wyciągnął bo serio fajnie spędziłam czas.

Kurcze sporo napisałyście ale jakoś udało mi się Was doczytać [emoji16] Mnie jakoś dziś mdłości opuściły ale staram się myśleć pozytywnie i nie nakręcać się, że coś może być nie tak.

Jakie sliczne włoski mają te Wasze dzieciaki [emoji7]mój syn miał dość liche , ale po częstym podcinaniu trochę się poprawiły [emoji846]

reklama
ja w żadne przesądy nie wierzę [emoji23]jak byłam w ciąży z córką to każdy obstawiał chłopca bo się super czułam i inni twierdzili że pięknie wyglądam [emoji2] jadłam non stop ogórki kiszone i zero słodyczy. Nawet ta metoda ramzi i nub jest dla mnie wątpliwa, wstawiłam zdjęcia usg na grupę na fejsie gdzie sugerują płeć i co? Wszyscy jednoznacznie, że syn [emoji23] a mam super córeczkę [emoji3059] lekarz mi dopiero w 24tc powiedział bo wcześniej nie było widać [emoji2]
Dokładnie, ja wymiotowałam dalej niż widziałam a do słodkiego ciągnęlo ale tylko z owoców i niby według wszystkich miała być córka a wyszedł syn[emoji38]

Dokładnie, ja wymiotowałam dalej niż widziałam a do słodkiego ciągnęlo ale tylko z owoców i niby według wszystkich miała być córka a wyszedł syn[emoji38]
Ja też w poprzedniej ciąży miałam wielką ochotę na słodycze, a urodził się syn[emoji846]więc to chyba serio nie ma reguly

To ciekawe, mi np pomidory jakies tkaie bezsmakowe wychodzą, mniej wyraznie czuje kwaśne jablko, i uwielbiane pomarańcze tez jakoś tak bez wyrazu. Ba, nawwt banan mdły. A zapachy... Jak mąż smazyl sobie mielone do tortilli ostatnio to wydawalo mi się że capi zgnilizną, a mięcho bylo dobre świeże.
Też tak mam. Dziś u siostry na urodzinach jakoś mi średnio smakowały sałatki , które normalnie uwielbiam..takie bez smaku się wydawaly

Niby zrobilam ten suwaczek, ale jak zrobić aby byl w podpisie caly czas?

oar8yx8dkiq349rj.png
Już chyba wiem. Najpierw test czy działa.
Znalazłam instrukcję:
Wstawianie suwaczka na BB
  1. Wejść w USTAWIENIA i z lewej strony ekranu w tabelce w dziale trzecim "Moje ustawienia " na 4 pozycji wejdź e "edytuj sygnaturę"
  2. i tam wkleić adres suwaczka w okienko wyglądające jak okienko do napisania postu.
  3. nastepnie kliknij "zapisz sygnaturę"

Zrobiłam ale u mnie nie działa🙄

Też tak mam. Dziś u siostry na urodzinach jakoś mi średnio smakowały sałatki , które normalnie uwielbiam..takie bez smaku się wydawaly
Dobrze że jakieś objawy mamy, to jest dobry omen.

Swoją drogą, robę sobie maraton: Omen, Omen 2, Omen 3. Uwielbiam te filmy. Stare horrory. Teraz mam czas na oglądanie w końcu, a w kolejce za dnia ze 40 ksią_ek nieprzeczytanych, główniw mojego ukochanego Kinga i Robina Cooka [emoji3059]

reklama
No dokładnie wszytsko bez smaku takie. Jeszcze te pragnienie. Serio duzo objawów kaca hehe kac życia 9 miesięczny 😅 ja czuje głód nawet i smak na cos, a jem podziubie i zaraz mi to nie smakuje i mdli.

Do góry