reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Kogo też tak okrutnie męczą mdlosci? Wymiotowałam tylko raz, ale niedobrze jest mi dosłownie cały czas :( wszystko śmierdzi, a rano wchodzi tylko kaszka bobovita 🙈😁 jakbym była na nieustającym kacu 🤔😬

Kogo też tak okrutnie męczą mdlosci? Wymiotowałam tylko raz, ale niedobrze jest mi dosłownie cały czas :( wszystko śmierdzi, a rano wchodzi tylko kaszka bobovita 🙈😁 jakbym była na nieustającym kacu 🤔😬
ja dzisiaj z rana jadąc autem chciałam już się zatrzymać 😀 ale jakoś przeszło

reklama
Właśnie nie powinno się używać tacek aluminiowych, w ogóle nic z aluminium, pod wpływem temperatury przenika do jedzenia,pełno jest artykułów na necie;)
Zgadzam sie z Tobą prawie w 100 prpc, nie liczac kiełbasy z grilla pieczonej bez foli [emoji4] ale tu juz nawet nie chodzi o kobiety w ciazy, a o wszystkich ktorzy spozywaja kiełbaski tak pieczone. Warto poczytac i uzywac pod kielbaski tacki aluminiowe [emoji16]

Do góry