Ależ cudowne wieści kolejny raz czas pokazuje, że trzeba mieć nadzieję, cieszę się bardzo!Jestem już po. Powiem wam, że od samego początku mam przeboje z tym dzieckiem. Najpierw wpadka, nieplanowane poczęcie i łzy. Potem posiedziałam tu z wami, mimo że raczej nie udzielałam się nigdy na forum, ale tym razem chciałam to bardziej poczuć i dzięki wam zaczełam się cieszyć z tej ciąży. Pierwsza wizyta na koniec 7 tygodnia strzał w pysk- pęcherzyk spory, ale bez zarodka, nawet pęcherzyka żółtkowego, pustka totalna. Tydzień w niewiedzy i jak już się nastawilam na puste jajo, a dzisiaj 8mm zarodek się pojawił i do tego słyszałam serduszko. Ciąża o tydzień młodsza niż z OM, wychodzi 6t5d, termin na 18.09.2021. Normalnie taka huśtawka nastrojów, że aż mi łzy wzruszenia popłyneły.
Zapowiada się niezły łobuz(iara), bo od samego poczęcia nerwy matce psuje.
Cóż chyba trzeba się przyzwyczajać, bo strach o dzieci będzie nam już pewnie towarzyszył do końca ciąży, a potem całe życia.
Powodzenia dla tych czekających jeszcze. Dzisiaj to już tylko dobre wieści muszą tu być.
reklama
Również słyszałam takie opinie. Córka zawsze miała coś około 170 chyba. Wczoraj sprawdzilam, jak było z córka, ten sam tydzień nam się trafiło i bardzo podobne bicie ❤Apropo. Bicia serca zarodka to. Słyszałam że z zasady dziewczynkom bije serce szybciej niż chłopcomm nie pamiętam dokładnie jakie to były wartości ale mojje corce na tym samym etapie biło szybciej niż synowi tak samo beta hcg potrafi być wyższa i przyrastać szybciej na dziewczynkę
Marcelina007
Fanka BB :)
I ja !Ja tez mam na 18.
Września terminSiper ! Będzie lobuz
Elodia
No i do wizytowych dołączam ja. Tak jak siė spodziewalam, serduszka jeszcze nie było widać, ale lekara stwierdzila że nie mam się czym stresować, bo na tym etapie na ktorym jestem (5+4) rzadko udaje się serduszko wyłapać :-) z wrqżenia zdjecia zapomnialam zabrac [emoji85] nastepna wizyta za dwa tygodnie, jak już będzie swrducho, to zalozymy kartę ciąży i wtedy wszystkie potrzebne badania się porobi.
E
Ewka34
Gość
Zastanawiałam sie w pracy co u Ciebie ❤❤❤ super wiadomość!!!! ❤❤Jestem już po. Powiem wam, że od samego początku mam przeboje z tym dzieckiem. Najpierw wpadka, nieplanowane poczęcie i łzy. Potem posiedziałam tu z wami, mimo że raczej nie udzielałam się nigdy na forum, ale tym razem chciałam to bardziej poczuć i dzięki wam zaczełam się cieszyć z tej ciąży. Pierwsza wizyta na koniec 7 tygodnia strzał w pysk- pęcherzyk spory, ale bez zarodka, nawet pęcherzyka żółtkowego, pustka totalna. Tydzień w niewiedzy i jak już się nastawilam na puste jajo, a dzisiaj 8mm zarodek się pojawił i do tego słyszałam serduszko. Ciąża o tydzień młodsza niż z OM, wychodzi 6t5d, termin na 18.09.2021. Normalnie taka huśtawka nastrojów, że aż mi łzy wzruszenia popłyneły.
Cóż chyba trzeba się przyzwyczajać, bo strach o dzieci będzie nam już pewnie towarzyszył do końca ciąży, a potem całe życia.
Powodzenia dla tych czekających jeszcze. Dzisiaj to już tylko dobre wieści muszą tu być.
Najważniejsze, że widziałaś serduszko, ulga pewnie niesamowia. Trzymamy kciuki dalejDziewczynki ja już po. Dziecku bije serduszko [emoji3531]po plamieniach nie było śladu. Wizyta trwała 5 min, a sprzęt z przed ery kamienia łupanego [emoji85]ale chociaż wiem ,że wszystko jest ok. Więcej szczegółów dowiem się jutro na normalnej wizycie [emoji846]
Lusi90
Aktywna w BB
Bardzo się cieszę a macierzyństwo tak naprawdę ogranie cie jak zobaczysz ta swoją kruszynkę i przytulisz ja do serduszkaJestem już po. Powiem wam, że od samego początku mam przeboje z tym dzieckiem. Najpierw wpadka, nieplanowane poczęcie i łzy. Potem posiedziałam tu z wami, mimo że raczej nie udzielałam się nigdy na forum, ale tym razem chciałam to bardziej poczuć i dzięki wam zaczełam się cieszyć z tej ciąży. Pierwsza wizyta na koniec 7 tygodnia strzał w pysk- pęcherzyk spory, ale bez zarodka, nawet pęcherzyka żółtkowego, pustka totalna. Tydzień w niewiedzy i jak już się nastawilam na puste jajo, a dzisiaj 8mm zarodek się pojawił i do tego słyszałam serduszko. Ciąża o tydzień młodsza niż z OM, wychodzi 6t5d, termin na 18.09.2021. Normalnie taka huśtawka nastrojów, że aż mi łzy wzruszenia popłyneły.
Dziewczyny czytam te Wasze wiadomości i mam banana na twarzy, gratuluję i zazdroszczę. Ja dziś odebrałam kolejną betę i ładnie się podwoiła, więc się uspokoiłam, ale na taką wizytę jak dzisiejsze wasze muszę czekać do 15 lutego, chyba jajko zniosę w tym czasie, mam nadzieję, że szybko zleci
reklama
maghegg
Dziewczyny tk opublikowało wyrok, czego następstwem jest publikacja w dzienniku ustaw... ciało każdej osoby z macicą staje się własnością państwa. Straszne .. ️️️
Temat jest bardzo ciężki i oby żadnej nie musiał dotyczyć. Ale co sądzicie o tym wszystkim? Czy Polska ma szanse na normalność i wolność?
Wow.. Polska to jednak dziwny kraj..
Cieszę się że moja córka dorasta tutaj i ma wybór i zawsze sama będzie mogła decydować o swoim ciele...
Nie jestem.zwolennkka aborcji ale wolnego wyboru. A zakaz nigdy nie likwiduje ani nie redukuje problemu. Spowoduje jedynie że Ilośc zabiegów w podziemiu wzrosnie..
Przykra sprawa.
W norwegii aborcja jest legalma dozwoloma do. 12 tc na żądanie kobiety. do 8 tc farmokoloczna. Potem chirurgiczna. Do. 18txlc dozwoloma Jelsi płód ma wady rozwojowe lub z powodów poważnie prywatnych wtedy odbywa się komisja i decydują.
Nikomu nie życzę takich decyzji..
Mimo to dobrze ja mieć.
Źle. Się dzieje w polsce pod tym wzgledem