reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja mam to samo :( tez mnie plecy pobolewają :( i tak jak marudziłam ze brak objawów to niestety mam mdłości 🤢🤑
Mnie dziś w nocy bolały i po wstaniu. W ogóle odkad dowiedziałam się o ciąży śpię fatalnie. Zasypiam jak dziecko o 21 max 22 i od 1 zaczynaja się pobudki co godzina lub dwie. Nie mogę sobie znaleść wygodnej pozycji 😭

reklama
Wlasnie to jest najgorsze, a same sobie wkrecamy...
A jak Wasi faceci? Też na luzie, jak mój? Znaczy oczywiście, że gdzieś tą świadomość ma, ale jakby jeszcze on się tak stresował, to masakra. A tak to mi powtarza, że jest i będzie na pewno wszystko dobrze. Ale faceci to jednak inaczej 🤷🏻‍♀️

Mnie dziś w nocy bolały i po wstaniu. W ogóle odkad dowiedziałam się o ciąży śpię fatalnie. Zasypiam jak dziecko o 21 max 22 i od 1 zaczynaja się pobudki co godzina lub dwie. Nie mogę sobie znaleść wygodnej pozycji 😭
O kirde ja mam to samo. Wrrrr nieawidze. Teraz chętnie bym poszla
Spać ale w nocy złe spie i mam mega mdłości :(

A jak Wasi faceci? Też na luzie, jak mój? Znaczy oczywiście, że gdzieś tą świadomość ma, ale jakby jeszcze on się tak stresował, to masakra. A tak to mi powtarza, że jest i będzie na pewno wszystko dobrze. Ale faceci to jednak inaczej 🤷🏻‍♀️
Moj na luzie, ale on ogolnie wszystko w sobie tłumi..ale juz mi nie pozwala dzwigac mlodej itd, nigdy zreszta nie dawal mi dźwigać czy zakupow czy innych takich, ale teraz widze ze mala chce na rączki, to tatus wkracza i ja bierze 😆

reklama
Do góry