Ja dzisiaj nie mogłam w pracy nawet zerknąć i jak wróciłam to już 20 stron do nadrobienia. Dopiero co skończyłam czytać
. Nie wiem czy korzystasz z tej opcji, ale ja zawsze robie tak, że czytam wszytko, ale nie odp. od razu tylko klikam "cytat" pod postami, na ktore chciałabym odp. Na końcu robisz "wstaw cytat" i najwyżej usuwasz te, na które już nie chcesz odp. a resztę wstawiasz.
Idź i powiedz o ciąży. Dentysta bedzie wiedział jak nie zaszkodzić. Nieleczony ząb jest groźniejszy.
Jak bys miała zakaz to myślę, że sama by coś powiedziała.
Ja jadę do rodziców i teściów z dzieciakami na dzień babci i dziadka. Jeżeli na jutrzejszej wizycie lekarz potwierdzi serduszko, to oprócz standardowych prezentów zamierzamy powiedzieć, że za rok bedzie więcej wnucząt. Reszcie powiem po 12 tyg., ale z rodzicami widzę się tak często, że nie chce ukrywać, bo nawet jak coś później pójdzie nie tak to zauważą po mnie i nie będe udawać, że jest dobrze.
@King@,
@madzietka,
@helloitsmeanna,
@patrvcja Gratulacje. Wszystkie przyniosłyście super wieści. Maleństwa wzorowo się rozwijają. Niech teraz już będzie tylko dobrze.