reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Witajcie. Ja od tej czwartej o ktorej się obudziłam zasypiam i budze się co godzinę. I jeszcze cały czas śniła mi się pełna przygód droga do lekarza, do którego wybrałam się motocyklem 🤪, a ostatecznie nie zdążyłam na czas. Nie wiem czy to te głupie ciążowe sny czy tak przeżywam. Wizytę mam 10:45. @MamaIgi92 @Asial121 @claudia9696 a wy jak tam przed wizytą? Trzymam za nas kciuki, żeby dzisiaj były tylko takie dobre wieści jak wczoraj.

reklama
Hej wam 💕
Dzisiaj czuje się w miarę dobrze. Najgorzej jest wieczorem jak przychodzą mdłości, a córka wtedy najwięcej biega i harpagani xD
Rano nic nie jem, jak tylkoysle o jedzeniu to od razu chce mi się wymiotować. Jem dopiero późnym popołudniem :(

Hej dziewczyny
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące w dzisiejszym dniu [emoji846] Obyście przyniosły nam same dobre wiadomości [emoji846]
Kurcze w końcu udało mi się przespać cała noc więc wstałam w dobrym humorze [emoji846]

Coraz bardziej dokuczają mi tylko mdłości i zmęczenie, ale póki co nie jest najgorzej [emoji846]
Czuje się dużo spokojniejsza w tej ciąży niż w poprzedniej i sama nie wiem czy to dobrze czy nie [emoji848]

Hej hej, dzis nawet mam powera i wstalam o 8 😆
Co do grup, z dziewczynami z grudniowych mam bylismy dosc dlugo tu, a potem zrobilismy swoją małą grupe na fb 😊 bez obcych ludzi, calkiem tajna, latwiej bylo fotki wstawiać, szczególnie jak dzidzie sie rodzily hurtem 😆

Hej dziewczyny
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące w dzisiejszym dniu [emoji846] Obyście przyniosły nam same dobre wiadomości [emoji846]
Kurcze w końcu udało mi się przespać cała noc więc wstałam w dobrym humorze [emoji846]

Coraz bardziej dokuczają mi tylko mdłości i zmęczenie, ale póki co nie jest najgorzej [emoji846]
Czuje się dużo spokojniejsza w tej ciąży niż w poprzedniej i sama nie wiem czy to dobrze czy nie [emoji848]
Ja dziś wizyta, stres, brzuch boli i też kręcę się w łóżku już od 4..

Dziewczyny z cukrzycą ciążowa , mam pytanko? Stosujecie zamiast cukru jakieś słodziki typu stevia ,? [emoji848]

Ja z kolei mam straszną (dla ciąży) pracę, stoję 8godzin, dźwigam ciężkie (tak3-8kg), mam dużo stresów i nie wiem co robić :( nie powiem jeszcze, że jestem w ciąży, bo nie daj Boże coś pójdzie nie tak, a z drugiej strony boje się bardzo o dzieciątko... Lekarz pewnie nie wystawi mi l4 w 6tygodniu.
Ja też mam podobna pracę nie warto ryzykować mi lekarz w 5 tc dał l4 i nie robił żadnych problemów wręcz przeciwnie 😄

Ja jak zadzwoniłam do mojej gin zaraz kazała zadzwonić do rodzinnego prosić o L4 do wizyty u niej,akurat ona przyjmuje prywatnie w budynku ośrodka zdrowia,zna lekarzy i wie który na pewno mi to L4 wypisze,i dostałam bez problemu
Tyle że ja prowadząc działalność i tak swoje zrobić muszę,ale wiecie jak dają to się bierze a jak biją to się ucieka😜

A z tym spaniem To u mnie odwrotnie,ja ogólnie cierpię na bezsenność a teraz jak wieczorem zasnę to się budzę rano i w szoku jestem bo nie pamiętam kiedy noc ostatnio przespałam

reklama
Do góry