reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Ja kaszle, mam cały nos zawalony, gardło boli :/ Walczyłam 2 dni w pracy, ale niestety.. Zostaje w domu i pracuje zdalnie, bo nie dość, że ja się wykończę, to jeszcze pozarazam zespół, a to w ogóle byłaby masakra. Zastanawiam się tylko nas pójściem nad wizytę w związku z podejrzeniem tej infekcji. + te przeziębienie, to mam lekkie obawy szczerze mówiąc :(

Ja z kolei mam straszną (dla ciąży) pracę, stoję 8godzin, dźwigam ciężkie (tak3-8kg), mam dużo stresów i nie wiem co robić :( nie powiem jeszcze, że jestem w ciąży, bo nie daj Boże coś pójdzie nie tak, a z drugiej strony boje się bardzo o dzieciątko... Lekarz pewnie nie wystawi mi l4 w 6tygodniu.

Ja z kolei mam straszną (dla ciąży) pracę, stoję 8godzin, dźwigam ciężkie (tak3-8kg), mam dużo stresów i nie wiem co robić :( nie powiem jeszcze, że jestem w ciąży, bo nie daj Boże coś pójdzie nie tak, a z drugiej strony boje się bardzo o dzieciątko... Lekarz pewnie nie wystawi mi l4 w 6tygodniu.
Powinien wystawić. Ja bym poszła na L4 na twoim miejscu. Lepiej dmuchać na zimne. A kiedy masz wizytę?

Ja już nie śpię.... Jakaś katastrofa... Obudziło mnie klucie w dole, ciągle czuje takie jakby rozciąganie w dole i po stronie jajnikow ... 😶 Nigdy do tej pory tak nie miałam. A co dziwne od wczoraj wieczora mam też takie śmieszne bulgotanie... Miała która z was podobnie? 🙂 Ja zaczynam się martwić 😵😵
Ja mam od wczoraj lekkie kłucie jajnika ale jakby od kręgosłupa

Ja już nie śpię.... Jakaś katastrofa... Obudziło mnie klucie w dole, ciągle czuje takie jakby rozciąganie w dole i po stronie jajnikow ... 😶 Nigdy do tej pory tak nie miałam. A co dziwne od wczoraj wieczora mam też takie śmieszne bulgotanie... Miała która z was podobnie? 🙂 Ja zaczynam się martwić 😵😵
Ja mam od wczoraj lekkie kłucie jajnika ale jakby od kręgosłupa

reklama
Jeżeli powiesz jaki charakter pracy wykonujesz to powinien ci wystawić. W pierwszej ciąży co prawda z inseminacji e 4tyg mnie wysyłał na zwolnienie, teraz też. Byłam u innego lekarza na potwierdzeniu i 4t5d już chciał mnie na zwolnienie wysłać... Dobrze się czułam więc nie poszłam ale tydzień później już sama poprosiłam o zwolnienie bo plamiłam... Musisz. Porozmawiać z lekarzem 😉

Do góry