An-Dzia
Fanka BB :)
Ja dzisiaj nie mogłam w pracy nawet zerknąć i jak wróciłam to już 20 stron do nadrobienia. Dopiero co skończyłam czytać. Nie wiem czy korzystasz z tej opcji, ale ja zawsze robie tak, że czytam wszytko, ale nie odp. od razu tylko klikam "cytat" pod postami, na ktore chciałabym odp. Na końcu robisz "wstaw cytat" i najwyżej usuwasz te, na które już nie chcesz odp. a resztę wstawiasz.Dziewczyny, Wy tyyyle piszecie, ja ilekroć wejdę, to mam minimum 10 stron do nadrabiania i potem nikomu nic nie odpowiadam, bo już nie pamiętam, co komu chciałam napisać. A jak komuś coś odpiszę, to się okazuje, że temat już był 10 razy zmieniony i mój komentarz jest taki z dupy
Ja idę w przyszły poniedziałek na wizytę, odwołałam wizytę piątkową u lekarza, który miał mnie prowadzić, bo po ostatnich wydarzeniach stwierdziłam, że zmieniam lekarza.
Co do apetytu - ja ogólnie apetytu nie mam, ale jem normalnie, bo jak nie zjem, to mi się robi jeszcze bardziej niedobrze. Jedynie mam ochotę na takie bardziej lekkie rzeczy, typu zupa.
Idź i powiedz o ciąży. Dentysta bedzie wiedział jak nie zaszkodzić. Nieleczony ząb jest groźniejszy.Dziewczyny ale mnie boli dziś ząb oszalejeani leków nie mogę brać ani nic. A dentysta w 1 trymestrze ?
Jak bys miała zakaz to myślę, że sama by coś powiedziała.Jezusku... zapomniałam zapytać lekarki o seks... A mnie tak ciągnie, żeby poszaleć
Ja jadę do rodziców i teściów z dzieciakami na dzień babci i dziadka. Jeżeli na jutrzejszej wizycie lekarz potwierdzi serduszko, to oprócz standardowych prezentów zamierzamy powiedzieć, że za rok bedzie więcej wnucząt. Reszcie powiem po 12 tyg., ale z rodzicami widzę się tak często, że nie chce ukrywać, bo nawet jak coś później pójdzie nie tak to zauważą po mnie i nie będe udawać, że jest dobrze.Dziewczyny, czy któraś tak jak ja, planuje jutro powiedzieć rodzicom, że wkrótce będzie to też ich święto?
@King@, @madzietka, @helloitsmeanna, @patrvcja Gratulacje. Wszystkie przyniosłyście super wieści. Maleństwa wzorowo się rozwijają. Niech teraz już będzie tylko dobrze.
Ostatnia edycja: