reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrześniowe mamy 2021

Hej dziewczyny, byłam dziś na wizycie bo po tym zdarzeniu nie krwawilam no i okazało się że jest pęcherzyk i płód. Tylko że gin dał mi do zrozumienia ze płód może być martwy bo jest mały no i kosmówka mi się odkleja.. Powiedział że jeśli nie chluśnie sam trzeba będzie iść do szpitala.. Ale zaczekam do piątku może się coś zmieni a wy co myślicie,jest szansa? To płódZobacz załącznik 1228795 a to oddzielająca sie kosmówkaZobacz załącznik 1228796
Kochana nadzieji warto się trzymać. Trzymam mocno kciuki kochana będzie dobrze

reklama
Jest bąbelek, jest serduszko jest glukometr i pełna lista badań :) z usg 7+1 z OM 7+2. Kolejna wizyta 02 lutego. Maleństwo ma 1 cm :) z wrażenia nie zabrałam zdjęcia 🤣 czy jestem spokojniejsza? Wcale :p już czekam na kolejną wizytę!
super wiadomość ! 1 cm to już brzmi dumnie :)
To teraz powinnaś być nieco spokojniejsza :)

Aaa i jeszcze pytałam dlaczego to co mi wyleciało to duże takie i było brązowe a on że krew jest ciemna,mowie tak owszem ale to było jakby stara krew 🙄 nie potrafił mi odpowiedzieć..

Hej dziewczyny, byłam dziś na wizycie bo po tym zdarzeniu nie krwawilam no i okazało się że jest pęcherzyk i płód. Tylko że gin dał mi do zrozumienia ze płód może być martwy bo jest mały no i kosmówka mi się odkleja.. Powiedział że jeśli nie chluśnie sam trzeba będzie iść do szpitala.. Ale zaczekam do piątku może się coś zmieni a wy co myślicie,jest szansa? To płódZobacz załącznik 1228795 a to oddzielająca sie kosmówkaZobacz załącznik 1228796

Kochana poczekalabym i byłabym w kontakcie z lekarzem :( bardzo mi przykro...

Jest bąbelek, jest serduszko jest glukometr i pełna lista badań :) z usg 7+1 z OM 7+2. Kolejna wizyta 02 lutego. Maleństwo ma 1 cm :) z wrażenia nie zabrałam zdjęcia 🤣 czy jestem spokojniejsza? Wcale :p już czekam na kolejną wizytę!

Ekstra wieści! ❤️

reklama
Do góry