reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Hej dziewczyny 😊 chciałam się przywitać, mam termin na 11.09 😊 mam już dwóch synków (12 i 7 lat) i 35 lat 😅 z tego co was podczytywałam to jest nas więcej w podobnym wieku 😉 miałam już pierwszą wizytę u gina w 5t3d jednak nie było widać zarodka. Teraz idę 22.01 na 9:20 i już się stresuję 🙈 to będzie 7t., mam nadzieję, że zobaczę serduszko 😊

A Ty masz jakies przeczucia?
I Wy w ogóle dziewczyny? Macie jakieś myśli? Czujecie?
Podobno niektóre po prostu wiedzą :D
Ja coś czuje, że będzie syn tym razem. Mąż się upiera przy córce. I w sumie ucieszyłabym się bardzo :D chciałabym druga córkę. Może i w tym się sprawdzi (on twierdził, że jestem w ciąży, ja, że na pewno okresu dostanę) :D
Ja obstawiam, że chłopak. Ciekawe czy się sprawdzi. W sumie to obojętnie, bo mam i syna i córke. Dla chłopca miałabym ubranka po bracie, a dla dziewczynki imie. Tak czy tak będe się cieszyć i na nic się nie nastawiam.

Ja coś czuję że tym razem chłopak, ale wolałabym drugą córkę[emoji1787]
Ja coś czuje, że będzie syn tym razem. Mąż się upiera przy córce. I w sumie ucieszyłabym się bardzo :D chciałabym druga córkę. Może i w tym się sprawdzi (on twierdził, że jestem w ciąży, ja, że na pewno okresu dostanę) :D

Ja w pierwszej słodycze i była dziewczyna. Więc nie ma reguły[emoji85][emoji1787]
Ja w pierwszej ciąży uwielbiałam kwaśne i konkrety a nie słodycze, teściowa cały czas powtarzała ze będzie chłopak a była dziewczynka, teraz narazie do niczego mnie nie ciągnie... Może ciut bardziej do słodyczy....

ja obstawiam dziewczynę :).
Ogólnie słyszałam dwie takie przesłanki. Pierwsza, ze dziewczyna odbiera mamie urodę, a chłopak dodaje. A drugie, ze jeśli doszło do zapłodnienia po owulacji to dziewczyna a jeśli przed to chłopak 😅

ja obstawiam dziewczynę :).
Ogólnie słyszałam dwie takie przesłanki. Pierwsza, ze dziewczyna odbiera mamie urodę, a chłopak dodaje. A drugie, ze jeśli doszło do zapłodnienia po owulacji to dziewczyna a jeśli przed to chłopak 😅
Tak, pełno tego jest :D nie wierze do końca :D miałam cudna cerę, włosy i w ogóle na córkę :D teraz odwrotnie 🤷🏻‍♀️

reklama
Ja czuję, że będzie druga córka 😃

Do góry