pasazerka12
Fanka BB :)
Dziewczynyyyy odebrałam wynik progesteron 34,20
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze byc ci ciezko. Polecam stopniowe ograniczanie az do zera. Ja szokowo odstawilam na diecie bylo ciezko wytrzymalam tydzien hahah ale dobre i to. Teoretycznie organizm wgl cukru nie potrzebuje ale u mnie to pewnie uzależnienie. Jednak staram sie ograniczac teraz[emoji3]A powiedzcie mi bo zamierzam całkowicie zrezygnować ze słodyczy ze względu na nadwagę, czy to nie będzie jakiś szok dla organizu ?
Wszystko jem bez skóryJesz jabłko ze skórką? Podobno wtedy nie ma takich skoków cukru
sama dla siebie robiłaś czy lekarz Ci zalecił?Dziewczynyyyy odebrałam wynik progesteron 34,20
Ja w pierwszej ciąży miałam ciągle ochotę na słodkie i nie ukrywam całą ciąże zjadałam słodkościMoze byc ci ciezko. Polecam stopniowe ograniczanie az do zera. Ja szokowo odstawilam na diecie bylo ciezko wytrzymalam tydzien hahah ale dobre i to. Teoretycznie organizm wgl cukru nie potrzebuje ale u mnie to pewnie uzależnienie. Jednak staram sie ograniczac teraz[emoji3]
Kawy , herbaty nie słodzę ale słodycze lubię, często piekę placki. Ja ze słodyczami mam tak że albo zjadam totalnie albo jak się zawezmę to nie zjem nic. Nie istnieje u mnie coś takiego jak umiar. W pierwszej ciąży wróciłam po porodzie od razu do wagi z przed ciąży , ale jak syn miał 2 latka i zaczęło się dojadanie po nim i przyszedł stres to wyszło na to że ważę ciut więcej teraz niż wtedy w 9 miesiącu Miałam się odchudzać przed ciążą ale nie sądziłam że zaskoczy za pierwszym razem. Teraz nie mogę sobie pozwolić żeby dużo przytyć.Moze byc ci ciezko. Polecam stopniowe ograniczanie az do zera. Ja szokowo odstawilam na diecie bylo ciezko wytrzymalam tydzien hahah ale dobre i to. Teoretycznie organizm wgl cukru nie potrzebuje ale u mnie to pewnie uzależnienie. Jednak staram sie ograniczac teraz[emoji3]
tez to czytałam w 29 tygodniuWlasnie czytam, ze w Poznaniu urodzily sie 5 raczki wow, to dopiero wyzwanie...