reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
A powiedzcie mi bo zamierzam całkowicie zrezygnować ze słodyczy ze względu na nadwagę, czy to nie będzie jakiś szok dla organizu ?
Moze byc ci ciezko. Polecam stopniowe ograniczanie az do zera. Ja szokowo odstawilam na diecie bylo ciezko wytrzymalam tydzien hahah ale dobre i to. Teoretycznie organizm wgl cukru nie potrzebuje ale u mnie to pewnie uzależnienie. Jednak staram sie ograniczac teraz[emoji3]

Moze byc ci ciezko. Polecam stopniowe ograniczanie az do zera. Ja szokowo odstawilam na diecie bylo ciezko wytrzymalam tydzien hahah ale dobre i to. Teoretycznie organizm wgl cukru nie potrzebuje ale u mnie to pewnie uzależnienie. Jednak staram sie ograniczac teraz[emoji3]
Ja w pierwszej ciąży miałam ciągle ochotę na słodkie i nie ukrywam całą ciąże zjadałam słodkości 😍

Kawy , herbaty nie słodzę ale słodycze lubię, często piekę placki. Ja ze słodyczami mam tak że albo zjadam totalnie albo jak się zawezmę to nie zjem nic. Nie istnieje u mnie coś takiego jak umiar. W pierwszej ciąży wróciłam po porodzie od razu do wagi z przed ciąży , ale jak syn miał 2 latka i zaczęło się dojadanie po nim i przyszedł stres to wyszło na to że ważę ciut więcej teraz niż wtedy w 9 miesiącu 😟 Miałam się odchudzać przed ciążą ale nie sądziłam że zaskoczy za pierwszym razem. Teraz nie mogę sobie pozwolić żeby dużo przytyć.

reklama
Do góry