reklama
Paulina97
Fanka BB :)
Witam Cie i reszte dziewczyn ktora dzisiaj doszła![emoji16] Ja mialam owulavje 30.12 raczej wiec bedziemy mialy podobny termin.Dziewczyny kiedy robiłyście 1 usg? [emoji4]
Jezeli ktoras z nowych chce sie znalesc na loscie wrzesniowych mam i na watku prywatnym prosze w pv napisanie nicku ile lat ktora ciaza ile dzieci i na kiedy termin [emoji5].
Z prywatna grupa mysle ze poczekam tak z 2 tyg. Mysle ze wtedy kazda chociaz bedzie po 1 usg i bedzie mozna zalozyc juz jakas grupke co wy na to? [emoji3]
U
użytkownik lu
Gość
Do tego rozne dziwne akcje w brzuchu, kłucie podczas siusiania tez normalne, takie ciągnięcia itd, takze glowa do goryCos w tym może byc, bo ja normalnie to mam z tym duży problem, a dzisiaj jakoś tak inqczej niż zwykle było :-)
Ewuuu
Świetny pomysł. Ja mam jutro pierwszą wizytę[emoji15][emoji15] Dziewczyny trzymajcie proszę za tą wizytę kciuki i za fasolke!! Oby było wszystko dobrze, bo jestem powoli zestresowana[emoji256] Stres z rana wejdzie na wysoki poziom[emoji33][emoji4]
Witam Cie i reszte dziewczyn ktora dzisiaj doszła![emoji16] Ja mialam owulavje 30.12 raczej wiec bedziemy mialy podobny termin.
Jezeli ktoras z nowych chce sie znalesc na loscie wrzesniowych mam i na watku prywatnym prosze w pv napisanie nicku ile lat ktora ciaza ile dzieci i na kiedy termin [emoji5].
Z prywatna grupa mysle ze poczekam tak z 2 tyg. Mysle ze wtedy kazda chociaz bedzie po 1 usg i bedzie mozna zalozyc juz jakas grupke co wy na to? [emoji3]
Elodia
Bardzo dobry pomysł, ja np umawiam się na piereszą wizytę na za ok. półtora tygodnia (moja gin przyjmuje w srody i piątki tam gdzie chodzę). Także, jeśli na przyszłą środę 27.09 nie bedzie miala wolnego miejsca, to dopiero na piątek 29.09 będę miała wizyte.Witam Cie i reszte dziewczyn ktora dzisiaj doszła![emoji16] Ja mialam owulavje 30.12 raczej wiec bedziemy mialy podobny termin.
King@
To ja mam dziewczyny przeciwnie niż wy, mi jest wciąż gorąco, okna pootwierane, nawet teraz wietrze, ale ja zawsze miałam wyższa temperaturę skóry, mąż mówi że czasem leżeć obok mnie się nie da bo żar tropików, on znów ma temperaturę skóry jakby spod lodowatego prysznica wyszedł
Stanęłam dziś przed lustrem i już widzę roztepy na piersiach, po pierwszej straconej ciąży zostały mi też basiory dwa a to ledwo początek był, już widzę co będzie w 40 tyg, a tak nie znoszę się balsamować, że no nie wiem czy się męczyć z mazianiem jak nie ma pewności, że to coś da
Stanęłam dziś przed lustrem i już widzę roztepy na piersiach, po pierwszej straconej ciąży zostały mi też basiory dwa a to ledwo początek był, już widzę co będzie w 40 tyg, a tak nie znoszę się balsamować, że no nie wiem czy się męczyć z mazianiem jak nie ma pewności, że to coś da
Elodia
Wczoraj takie ciagniecie czulam, jak w8eczorem w łóźku już łeżalam, a dzisiaj cos na kształt lekkiego rozciągania? Tka chyba te klucia, pobolewania można by określić chyba.Do tego rozne dziwne akcje w brzuchu, kłucie podczas siusiania tez normalne, takie ciągnięcia itd, takze glowa do gory [emoji4]
Slabo pamiętam poprzednia straconą ciążę, bo jakiekolwiek objawy bolowe, rozciagania itp nie rozkrecily mi się na dobre tak naprawdę, a ciąża z córką to już w ogóle kosmos, bo to 14 lat temu było. Z tamtej ciazy jedynie pamiętam zgagę z końcówki i brqk mdłości :-)
Elodia
Mi jest caly czas chlodno, nawet jak mąż w koszulce chodzi bo niby mu cieplo, to mi czasami w bluzie zimno.To ja mam dziewczyny przeciwnie niż wy, mi jest wciąż gorąco, okna pootwierane, nawet teraz wietrze, ale ja zawsze miałam wyższa temperaturę skóry, mąż mówi że czasem leżeć obok mnie się nie da bo żar tropików, on znów ma temperaturę skóry jakby spod lodowatego prysznica wyszedł
Marcelina007
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 25 kg i używałam kremu na rozstępy z Pharmaceris i nie wyskoczył mi ani jeden rozstępy, tak że nie odważyła bym się na inny produkt. A dodam że tendecję do rozstępów mam bo jak mnie wyszczeliło do góry w okresie dojrzewania to mi wyszły na kolanach i udach. Też się nie cierpię smarować.To ja mam dziewczyny przeciwnie niż wy, mi jest wciąż gorąco, okna pootwierane, nawet teraz wietrze, ale ja zawsze miałam wyższa temperaturę skóry, mąż mówi że czasem leżeć obok mnie się nie da bo żar tropików, on znów ma temperaturę skóry jakby spod lodowatego prysznica wyszedł
reklama
An-Dzia
Ja jstem za.Witam Cie i reszte dziewczyn ktora dzisiaj doszła!Ja mialam owulavje 30.12 raczej wiec bedziemy mialy podobny termin.
Jezeli ktoras z nowych chce sie znalesc na loscie wrzesniowych mam i na watku prywatnym prosze w pv napisanie nicku ile lat ktora ciaza ile dzieci i na kiedy termin.
Z prywatna grupa mysle ze poczekam tak z 2 tyg. Mysle ze wtedy kazda chociaz bedzie po 1 usg i bedzie mozna zalozyc juz jakas grupke co wy na to?
Trzymamy. Daj znać po, co udało się podejrzeć. Chyba kilka z nas wizytuje w tym tygodniu, a ty zaczynasz. Ja jestem umówiona na czwartek. Będzie 7+0. Dziewczyny kto jeszcze w tym tygodniu ma wizytę? Będziemy po kolei trzymać kciuki, za same dobre wieści.Świetny pomysł. Ja mam jutro pierwszą wizytęDziewczyny trzymajcie proszę za tą wizytę kciuki i za fasolke!! Oby było wszystko dobrze, bo jestem powoli zestresowanaStres z rana wejdzie na wysoki poziom