pasazerka12
Fanka BB :)
Dzień dobry mamusie
Tak się chwaliłam brakiem objawów a dziś mam mdłości
Miłego dnia
Tak się chwaliłam brakiem objawów a dziś mam mdłości
Miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mamy tego samego dnia wizyte. Tyle ze u mnie będzie 5+6 [emoji16][emoji5]Hej, ja mam 25.01 wizytę, więc podobnie [emoji85] będzie 6+4. U mnie póki co stresu mniej, bo dolegliwości zaczęły ostatnio bardziej dokuczać [emoji30] więc bardziej niż się stresować, próbuję przetrwać [emoji16] Jeszcze tydzień temu narzekałam na brak jakichkolwiek objawów, także nie denerwujcie się, jak też ich nie macie, zaraz zacznie się bum. Miłego dnia!
Ja mam wizytę w czwartek, to będzie 6+4. Narazie się przeziębiłam, po sankach z córką. Mam nadzieję, że do czwartku wydobrzeje..Ja jstem za.
Trzymamy. Daj znać po, co udało się podejrzeć. Chyba kilka z nas wizytuje w tym tygodniu, a ty zaczynasz. Ja jestem umówiona na czwartek. Będzie 7+0. Dziewczyny kto jeszcze w tym tygodniu ma wizytę? Będziemy po kolei trzymać kciuki, za same dobre wieści.