reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

Dziękuje dziewczyny za słowa wsparcia !:)
Nie mogę się doczekać aż każda z nas się spotka na tym forum w 20-30 tygodniu i będziemy miały mniej stresu :)

reklama
Hej dziewczęta to i ja nieśmiało dołączę. Mam już 6letnia córeczkę w domku która drze właśnie swój piękny ryjek pod prysznicem. Mamy ja dzięki in vitro :) w zeszły pt byłam umówiona na wizytę do kliniki a w środę zrobiłam test i okazało się ze jestem w ciąży :) było to 4 dni przed spodziewana miesiączka. Na becie byłam w dzień spodziewanej miesiączki ( wynik 155) no i dwa dni później ( wynik 395) na tym poprzestałam aby nie wprowadzać sobie niepotrzebnego stresu. Pierwsza wizyta dopiero 28.01, specjalnie umówiłam sie później aby mieć pewność na czym stoję. Dziś wg apki 5+1 . Dodam ze 3 lata temu byłam w ciąży również naturalnej, ale skończyło się poronieniem zatrzymanym. Nie muszę pisać jak bardzo się teraz stresuje, ale musimy jakos to przetrwać. Trzymam za wszystkie kciuki oby do września :)
Hej. Wazne ze jest juz maly czlowiek w domu to zawsze mniej czasu na myslenie jest wiem cos o tym [emoji5]super ze sie udalo gratuluje [emoji175]

Nie nastawiaj się negatywnie. Każda z Nas jest różna, każda innaczej przechodzi ciążę. Ja w pierwszej nie miałam żadnej objawów i urodziłam zdrowe dziecko. Jak są objawy to też nie trwają cała ciążę tylko ustają. Tak samo każda z nas będzie miała dziecko innej wielkości, inne wyniki itp. nie można porównywać. Niestety u jednej pojawia się plamienia i będzie to objaw poronienia, u innych plamienia będą normą. Każda ma inny organizm Pozytywne myślenie to podstawa;)
Ojaaaa laski właśnie weszłam ba jakieś forum i jakas dziewczyna napisała ze u niej ustanie objawów oznaczalo poronienie [emoji22]teraz to się zestresowalam porządnie :(

Dziękuje dziewczyny za słowa wsparcia !:)
Nie mogę się doczekać aż każda z nas się spotka na tym forum w 20-30 tygodniu i będziemy miały mniej stresu :)
u mnie się wtedy włączy stres nr 2 pod tytułem poród 😂 to jest coś o czym narazie wolę nie myśleć ale sama wizja tego mnie nieźle przeraża. Ja to chyba dopiero jak wrócę z dzieckiem do domu będę spokojna 😎

u mnie się wtedy włączy stres nr 2 pod tytułem poród [emoji23] to jest coś o czym narazie wolę nie myśleć ale sama wizja tego mnie nieźle przeraża. Ja to chyba dopiero jak wrócę z dzieckiem do domu będę spokojna [emoji41]
Nie będziesz [emoji38] ciagle będziesz o czymś myśleć czy wszystko w porządku przy takim maluchu to że wszystkim się panikuje

u mnie się wtedy włączy stres nr 2 pod tytułem poród [emoji23] to jest coś o czym narazie wolę nie myśleć ale sama wizja tego mnie nieźle przeraża. Ja to chyba dopiero jak wrócę z dzieckiem do domu będę spokojna [emoji41]
Obawiam się, że też nie [emoji23] hehe zaczną się inne stresy [emoji28]z dziećmi tak już jest

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry