O tak, im bardziej gorąca woda, tym lepiej! Też mi tego będzie brakować... No, oczywiście, że trzymamy kciuki! Daj znaćTeż piję więcej wody i trochę rozwodnionej kawy, na herbaty wcale nie mam ochoty... wiecie co mnie w ciąży boli? Koniec z gorącymi kąpielami nienawidzę kąpieli w letniej wodzie... i nadal się stresuję jutrem. O 10:30 juz coś powinnam wiedzieć. Trzymajcie kciuki proszę...
reklama
AgataM12345
Zaciekawiona BB
Za godzinę mam wizytę, mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze
izis19
Zaciekawiona BB
Wow. No to super.Ja tego nigdy nie sprawdzalam ale to moja 3 ciaza i posprawdzałam poprzednie i wszystko sie zgodzilo
W takim razie liczę, że u mnie też się sprawdzi
King@
Fanka BB :)
Póko co, od wczoraj plamienie się nie powtórzyło, ale kurde dostać się gdzie do gina na cito jest ciężko, obdzwonilam pol miasta.
Co do tego chińskiego kalendarza to w pierwszej ciąży się nie sprawdziło, także biorę to z przymrużeniem oka, jak nie wierzę w swoją intuicję tak wtedy odrazu stwierdziłam, że będzie dziewczyna i koniec końców badania genetyczne to potwierdziły
Herbatę niestety pije tylko przebywajac w gościach i to tylko kiedy kawy nie mają, aczkolwiek nie przeszkadza mi to mieć zawalonej szafki wymyslnymi, nieodpakowanymi herbatkami
Co do tego chińskiego kalendarza to w pierwszej ciąży się nie sprawdziło, także biorę to z przymrużeniem oka, jak nie wierzę w swoją intuicję tak wtedy odrazu stwierdziłam, że będzie dziewczyna i koniec końców badania genetyczne to potwierdziły
Herbatę niestety pije tylko przebywajac w gościach i to tylko kiedy kawy nie mają, aczkolwiek nie przeszkadza mi to mieć zawalonej szafki wymyslnymi, nieodpakowanymi herbatkami
jjm86
Musi być dobrze ❤ trzymam kciuki możesz przypomnieć, który masz tydzień?Za godzinę mam wizytę, mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze
Niecierpliwa233
Ja mam wizyte o 20:00. Napisz jak po wizycie.Za godzinę mam wizytę, mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze
AgataM12345
Zaciekawiona BB
Trzymam kciuki za Ciebie, też napisz co i jak!Ja mam wizyte o 20:00. Napisz jak po wizycie.
O, to chyba będziesz pierwsza na grupie po pierwszej wizycie? To czekamy na wieścieZa godzinę mam wizytę, mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze
reklama
Ja już jestem po 1 wizycie ale termin na 1.09 i na wizytę poszłam bo byłam umówiona zanim się dowiedziałam o ciąży . Następna mam 13.01 i mam nadzieje ze pojawi się zarodek i serduszkoO, to chyba będziesz pierwsza na grupie po pierwszej wizycie? To czekamy na wieście