AgataM12345
Zaciekawiona BB
NFZ czy prywatnie?Czekam na wizyte jest spora kolejka;/ i jeszcze bardziej się denerwuje...
U mnie wszystko ok, słyszałam serduszko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NFZ czy prywatnie?Czekam na wizyte jest spora kolejka;/ i jeszcze bardziej się denerwuje...
gratulujeNFZ czy prywatnie?
Dziękuje Powiem Wam, że szkoda ze chłop nie może wejść na taką wizytę, weź mu potem wytłumacz na usg co gdzie jest na tych plamkachgratuluje
Super, gratulacje ! Lekarz okreslił wiek ciąży? Bo dobrze pamiętam, że masz bardzo długie cykle? [emoji4]NFZ czy prywatnie?
U mnie też ok wszystko. Jest pęcherzyk mam zdjęcie wczwsna ciąża. 19.01 kolejna wizyta mam nadzieje że będzie wiecej widać.NFZ czy prywatnie?
Gratuluje Kochana)))NFZ czy prywatnie?
Prywatnie byłam.NFZ czy prywatnie?
O to ja tak miałam dwa tygodnie temu. Tez zajarana poszłam od razu, ale nic nie było widać tylko 2 mm pęcherzyk. Dziś lekarz określił ciąże na 6+1 z usg.U mnie też ok wszystko. Jest pęcherzyk mam zdjęcie wczwsna ciąża. 19.01 kolejna wizyta mam nadzieje że będzie wiecej widać.
Dziękuje i ja Tobie tez gratuluje Pójdziesz za dwa tygodnie to zobaczysz troszkę więcejGratuluje Kochana)))
Strasznie długo! Ale jak mus to mus. Najgorsze jest to myślenie przed pierwszą wizytą. A póki się nie zobaczy na usg to niestety wątpliwości masaI jak tu doczekać tyle czasu