PaulinaMalina91
Fanka BB :)
A jakie herbatki pijecie? Mi polecono roibos, która nie ma kofeiny w składzie i taka tez pije
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pije zwykle owocoweA jakie herbatki pijecie? Mi polecono roibos, która nie ma kofeiny w składzie i taka tez pije
Trzymam super mocno,będzie dobrze! <3Też piję więcej wody i trochę rozwodnionej kawy, na herbaty wcale nie mam ochoty... wiecie co mnie w ciąży boli? Koniec z gorącymi kąpielami nienawidzę kąpieli w letniej wodzie... i nadal się stresuję jutrem. O 10:30 juz coś powinnam wiedzieć. Trzymajcie kciuki proszę...
3mam mocno. Musi być dobrze, nie inaczej. Ja też mam ten sam problem z kąpieląTeż piję więcej wody i trochę rozwodnionej kawy, na herbaty wcale nie mam ochoty... wiecie co mnie w ciąży boli? Koniec z gorącymi kąpielami nienawidzę kąpieli w letniej wodzie... i nadal się stresuję jutrem. O 10:30 juz coś powinnam wiedzieć. Trzymajcie kciuki proszę...
trzymam mocno kciuki i przesyłam kuuupe pozytywnej energii!!!Też piję więcej wody i trochę rozwodnionej kawy, na herbaty wcale nie mam ochoty... wiecie co mnie w ciąży boli? Koniec z gorącymi kąpielami nienawidzę kąpieli w letniej wodzie... i nadal się stresuję jutrem. O 10:30 juz coś powinnam wiedzieć. Trzymajcie kciuki proszę...
Ja tego nigdy nie sprawdzalam ale to moja 3 ciaza i posprawdzałam poprzednie i wszystko sie zgodziloDziewczyny A co myślicie o tych chińskich kalendarzach płci dziecka? Sprawdziło się to którejś wcześniej?