reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Ja próbowałam spacerówkę parę dni temu ale jakiś beznadziejny model wózka mam i buda nie opuszcza się do końca, Małemu wiatr wiał w oczka i nie mógł spokojnie spać. Stwierdziłam, że zmienię dopiero w kwietniu, jak będzie cieplej.

A Maluszek ma 7,300 i 70cm 🙂

reklama
Nie wiem ile ma mój maluszek teraz był mierzony ważony miesiąc temu czyli jak miał 5 miesięcy i 8100 i 63 cm 🙂 posiłki zaczęłam dWac jak miał 5 miesięcy cały czas coś próbuje ale nie ma stałych posiłków daje owoce saszetki i dania w sloiczku położna mówiła że lepsze są niż warzywa ze sklepu o tej porze roku. Raz jak ugotowałam zupkę sama to za każdym kęsem chciał się pozygac dla mnie była smaczna on chyba chemię czół. Dziś dałam troszkę naleśnika chlebka i szynkę i smakowało 🙂jeździmy w spacerówce od tygodnia bo w gondoli płakał jak nie był śpiący bo nic niewidzial 😃

I mam jeszcze pytanie do Was: czym się bawią najchętniej Wasze dzieci? Jestem na etapie poszukiwania fajnych zabawek. U mojego syna głównie to, co można włożyć do buzi i gryźć, czyli grzybek mombella (nie cierpię go za to, że przyciąga farfocle z całej okolicy), klocki silikonowe, maty sensoryczne, miękkie książeczki, gadający miś. A co u Was jest na topie?

I mam jeszcze pytanie do Was: czym się bawią najchętniej Wasze dzieci? Jestem na etapie poszukiwania fajnych zabawek. U mojego syna głównie to, co można włożyć do buzi i gryźć, czyli grzybek mombella (nie cierpię go za to, że przyciąga farfocle z całej okolicy), klocki silikonowe, maty sensoryczne, miękkie książeczki, gadający miś. A co u Was jest na topie?
Starszy brat (2 lata) i wszystko, czym on się aktualnie bawi 🤦‍♀️Trochę też szeleszczące książeczki, folia bąbelkowa. Własne rączki i nóżki.
Gada z kotem. Zawsze gada do kota, jak tylko go widzi.

reklama
Aa wszystkim na chwilę najdłużej chyba mis szumis co świeci. No i oczywiście wszystko co niejest zabawka 😄

Do góry