uff to jest nadzieja,bo ja się osobiście w ogóle na ciąże nie czuje xD i gdyby nie dwie tluste krechy i beta to w życiu bym nie uwierzyla
Myśle, że jest jeszcze wcześnie i wszystko przed nami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
uff to jest nadzieja,bo ja się osobiście w ogóle na ciąże nie czuje xD i gdyby nie dwie tluste krechy i beta to w życiu bym nie uwierzyla
No to haha, ciekawe, czy będziemy rodzic w ten sam dzień. I jeśli masz na imię Iza, to jestem Twoja imienniczkąU mnie identycznie jak u Ciebie
Tak, mam na imię Iza, w takim razie wychodzi,że jesteśmy bliźniaczkami ciążowymiNo to haha, ciekawe, czy będziemy rodzic w ten sam dzień. I jeśli masz na imię Iza, to jestem Twoja imienniczką
a pracodawca wie o ciąży?bo musiałby Ci na pewno przedłużyć umowę do dnia poroduHej dziewczyny i ja czekam na wyniki bety, po wrześniowym poronieniu na razie bije się cieszyć dziewczyny potrzebuje porady, może któraś z Was się zna. Do 15 grudnia miałam umowę na czas określony od 11przebywam na zwolnieniu, teraz dowiedziałam się dodatkowo o ciąży czy mogę ciągnąć zwolnienie teraz od lekarza ginekologa z racji ciąży?
a pracodawca wie o ciąży?bo musiałby Ci na pewno przedłużyć umowę do dnia porodu
a to tego nie wiedziałam,bo u nas w pracy jest taka zasada,ze jak jesteś w ciąży to odrazu przedłużają i nie ważne czy jesteś w 1 czy w 2 mcPrzed 12 tygodniem ciąży nie musi.
Umowę miałam do 15 a o ciąży dowiedziałam się 28a pracodawca wie o ciąży?bo musiałby Ci na pewno przedłużyć umowę do dnia porodu
Nie umiem opisać tego bólu nawet :/a mocno Cię brzuch bolał?bo mnie tez dzisiaj pobolewa
A umiesz opisać ten ból?bo mnie tak jakby coś ciągnęło pani w rejestracji u mojego ginekologa mówiła,ze to normalne i ze organizm musi się przyzwyczaić
jeśli już nie jesteś zatrudniona w tej firmie to nie potrzebujesz już chyba l4 tak mi się wydajeUmowę miałam do 15 a o ciąży dowiedziałam się 28