reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrześniowe mamy 2021

Byłam dziś u gin i wyniki dobrze szyjka zamknięta i bede miec 6 wrzesnia ostatnia wizytę ;) na wizycie USG i da mi skierowanie na CC. Już myślałam że będzie marudzić a tu bez marudzenia sama o skierowaniu powiedziała ;) byle doczlapac jakos do tego 17 bo zgaga strasznie mnie męczy. Położna się śmiała że dużo włosków powinna młoda mieć bo taki przesąd ze zgaga 😋 u niej sie sprawdziło :)
Jeśli tak to moja urodzi się łysa jak kolano. Przez całą ciążę zgagę miałam może dwa razy.

reklama
4 września. Psychicznie bardzo słabo- paniczny, paralizujacy lęk przed bólem porodowym.
Fizycznie mały bardzo kopię zwłaszcza w nocy i nad ranem i uczucie rozpierania/kłucia w pochwie. Każdy jego kopniak jest bolesny
W każdym poście wspominasz o tym panicznym lęku, więc musi on być naprawdę spory. Próbowałaś załatwić sobie skierowanie na cc? Ewidentnie widać podstawę.

W każdym poście wspominasz o tym panicznym lęku, więc musi on być naprawdę spory. Próbowałaś załatwić sobie skierowanie na cc? Ewidentnie widać podstawę.
Kiedyś miałam znieczulenie zewnątrz oponowe do operacji ginekologicznej, ten niedowlad nóg straszny. Dzisiaj rozmawiałam z położna to się śmiała że to będzie 4 poród, nie ma co się bać...
Może będzie szybko

W każdym poście wspominasz o tym panicznym lęku, więc musi on być naprawdę spory. Próbowałaś załatwić sobie skierowanie na cc? Ewidentnie widać podstaw

4 września. Psychicznie bardzo słabo- paniczny, paralizujacy lęk przed bólem porodowym.
Fizycznie mały bardzo kopię zwłaszcza w nocy i nad ranem i uczucie rozpierania/kłucia w pochwie. Każdy jego kopniak jest bolesny
Każda z nas ma podobne odczucia, a Ty na serio powinnaś się poradzić lekarza, albo i nawet psychologa bo coś ewidentnie jest nie tak, bez obrazy oczywiście nie pisze po złości tylko czytałam co pisałaś wcześniej, chyba to my pierrworodki powinnyśmy miesmc pełne gacie ze tak powiem a jak widać każda jakoś się trzyma

reklama
Każda z nas ma podobne odczucia, a Ty na serio powinnaś się poradzić lekarza, albo i nawet psychologa bo coś ewidentnie jest nie tak, bez obrazy oczywiście nie pisze po złości tylko czytałam co pisałaś wcześniej, chyba to my pierrworodki powinnyśmy miesmc pełne gacie ze tak powiem a jak widać każda jakoś się trzyma
Masz rację. Muszę się ogarnąć.
Dziękuję i tak za wsparcie

Do góry