Ja ogólnie mam przezroczysty śluz czasem bardziej wodnisty. Ale pare razy dziennie tez mam taka żółtawą bardziej gęsta. Ja dodatkowo biorę jeszcze luteinę i mam nadżerke, wiec myślałam ze to od tego Ginekolog mówił ze to normalneHej dziewczyny ja z pytaniem o wydzielinę, jaka macie na tym etapie ciąży? Mi czasami zdarza się taka żółtawo-zielonkawa, ale nic nie szczypie nie swędzi, konsystencja normalna. Lekarz widział wczoraj na badaniu i nie zwrócił uwagi ze moglaby być nieprawidłowa. No ale jest taki wyraźny ten kolor czasem
reklama
Oli55
Fanka BB :)
i co ci lekarz powiedzial na ta pępowinę? Masz jakies
Tylko obserwować ruchy jeśli coś mnie zaniepokoi to jechać do szpitala zrobią ktg i sprawdza czy wszystko jest w porządku i odeślą do domu a we wtorek mały się mało ruszał a ruchy były delikatnie nie tak jak zawsze teraz obrazu pojadę jak tylko bd coś nie tak
Magdalena9090
Zaangażowana w BB
współczuję i trzymam kciuki żeby się to zmieniło na dobre.Tylko obserwować ruchy jeśli coś mnie zaniepokoi to jechać do szpitala zrobią ktg i sprawdza czy wszystko jest w porządku i odeślą do domu a we wtorek mały się mało ruszał a ruchy były delikatnie nie tak jak zawsze teraz obrazu pojadę jak tylko bd coś nie tak
Oli55
No nie dziękuję (co by niezapeszyc) teraz tylko myślę czy czasami za mocno nie kopnol albo za słabowspółczuję i trzymam kciuki żeby się to zmieniło na dobre.
MamaMalina30
Hej a ja wam się wyzale bo moja gin przez zła teraz sama się je, położna aż się za głowę złapała za dwa tygodnie idę prywatnie na wizytę do innej gdyż w zeszły piątek moja pani tak jakby zakończyła wizyty jesteśmy w 36 +4 Tc a ona stwierdziła że kolejna wizyta po porodzie o ile nie urodzę do tego czasu ani ktg ani nic jie zrobiła poprostu ja niemam sił już na to . W kartę ciąży też ani wagi ani nic nie wpisała tylko ze szyjka się skróciła do 3,5 cm waga się zatrzymala na 6 lipca 1300 g.
RissRose
Dziewczynki sorki jeśli taki temat juz byl. Ale macie juz załatwione swoje położne ? Mi 2 tyg temu lekarz powiedział abym sobie załatwiła położna jestem już w 35 tyg ciąży... A ta położna wraca z urlopu w środę i dopiero będę się z nią umawiać...
Chodzi o środowiskową tak?Dziewczynki sorki jeśli taki temat juz byl. Ale macie juz załatwione swoje położne ? Mi 2 tyg temu lekarz powiedział abym sobie załatwiła położna jestem już w 35 tyg ciąży... A ta położna wraca z urlopu w środę i dopiero będę się z nią umawiać...
RissRose
TakChodzi o środowiskową tak?
Mi ginekolog kazała się jakoś zorientować chyba jakoś ok 26 tygodnia, znalazłam, skontaktowałam się i wypełniłam deklaracje
reklama
RissRose
No właśnie jak czytam to tak dziewczyny załatwiają po 20 tyg, a ja tak późno.. boje eie żeby mi potem problemów jakiś nie robili A miałaś juz jakas wizytę z położna?Mi ginekolog kazała się jakoś zorientować chyba jakoś ok 26 tygodnia, znalazłam, skontaktowałam się i wypełniłam deklaracje