reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrześniowe mamy 2021

reklama
Mowa o czymś takim? https://allegro.pl/oferta/koszula-do-porodu-szpitala-jednorazowa-l-xl-10986924871? A jak mam na liście szpitalnej, że mam wziąć koszule do porodu tzn że nie dają tych jednorazowych?
Ja jak rodziłam 6 lat temu to miałam inną szpitalna taką z materiału zawiązywana tylko koło szyjka i krótka że cały tyle na wieczku ale podczas porodu I tak wszystko jest odsłonięte i po porodzie wystarczy lekko do pasa Się przykryć aby przewiew był majtki poporodowe nieuzywalam bo byłam sama na sali ale teraz kupiłam wrazie czego

Hej dziewczyny 😊 pakuje walizkę i tak się właśnie zastanawiam jaka może być pogoda w tym wrześniu, chodzi mi o ciuszki dla maluszka na wyjście. Mam dwa zestawy jeden na 56 drugi na 62. Macie jakieś pomysły 😀

Hej dziewczyny 😊 pakuje walizkę i tak się właśnie zastanawiam jaka może być pogoda w tym wrześniu, chodzi mi o ciuszki dla maluszka na wyjście. Mam dwa zestawy jeden na 56 drugi na 62. Macie jakieś pomysły 😀
Ja mam kombinezon taki lekko ocieplany, jakby było zimno, a jak będzie ciepło to bluza i spodenki, w kocyk i damy radę tak, w końcu to tylko do samochodu.

Hej dziewczyny, mam chory pęcherz. Jestem aktualnie w 33tc +4, lekarz zalecił mu urofuraginum 2 tabletki 3 razy dziennie przez 5 dni. Z tego co czytałam trzeba uważać z furaginą w III trymestrze. Czy ktoś z Was brał furgine? Wszystko jest w porządku?

reklama
Hej dziewczyny ja z pytaniem o wydzielinę, jaka macie na tym etapie ciąży? Mi czasami zdarza się taka żółtawo-zielonkawa, ale nic nie szczypie nie swędzi, konsystencja normalna. Lekarz widział wczoraj na badaniu i nie zwrócił uwagi ze moglaby być nieprawidłowa. No ale jest taki wyraźny ten kolor czasem

Do góry